reddettim

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
beni bilen bilir dertli kız işte evlenemediğine üzülen kervanından karşıma biri çıktı 30 yaşında bugn görüştm netten eklemiş tanıştık aynışehirdeyz her neyse bunun face profilini bile baktım dansöz kadınlar falan geçmişte çok alkol alan gazino gazino gezen biri imiş şimdi tövbe etmiş ama konuşmaları ne bilim çok değişikti sanki uyuşturucu kullanıp gelmiş gibi korktum kalktım masadan bişi mana edip ayıp mı ettim

Benim bir tanidigimda boyle kotu bir hayat yasdi.fakat tobe ettii.gercekten ettiii.edepli,saygiliii,efendiiiimi efendiiii.okadarrrr.yaniii.ama bu kisiyi bilemem.

Boyle sapik bir face profiline ragmen gidip adamla bulustun yani? Off off bu kadar mi sart evlenmek...

Masadan derken, netten konuşuyordunuz en son, bilgisayar masasından mı kalktın, ben mi arayı kaçırdım

aynı şehirde yaşıyrz diye kabul ettm inanın belki iyi biridir diye umutla.çevremde herkes biliyor bekar olduğumu ama sanırım artık insanlar böyle işlere karışmak istemiyr

Bence de 2 rekat namaz kıl. Rabbim korumuş. Bende 30 yaşındayım, son ve yeni biten ilişkimde bayağı sarsıldım maddi manevi. Ama inan şuan kendimi daha iyi hissediyorum her açıdan. 30 yaşındayım evlenmemiş olabilirim buna hiç mi hiç takılmıyorum, kader kısmet birde doğru insan olması önemli. En önemlisi ayaklarımın üzerinde sağlamca durabiliyorum. Acı tecrübe ki; her zaman en önce kendini sevmen gerekiyor.

Oda beğenmeseydi aynısını yapacaktı nasılsa, mazerette sunmuşsun, sonrasında görüşmek istemediğini söyledin mi?

haklısınız zaten netten tanışma ile hayır gelmiyr belki istisna vardır ama nedense oda bize denk gelmiyor ben hata yapmim dedikçe böylesi buluyr dua ediyrm hayırlısı diye ama daha zamanı var demekki

ben çok korktum konuşmaları çok değişikti böyle nasıl diim kendinde değil gibi oda anladı hal ve hareketlerimden istemedğimi kalktım eve geldim.günahını almak istemiyrm belki tövbe etmiştir ama.bilmiyrm işte peygamberimiz boşuna dememiş içinizin ısınmadığı insanlardn uzak durun diye

kadın bunun resimlerinin altına yorum yapmış bende sorunca böyle kadınlarla ilgin ne diye o geçmişte kaldı şimdi tövbe ettim dedi.ama bugün de o halde görünce korktum ne bilim .inş hayırlı biri çıkar karşıma acele edince sanırım kötünün üstüne gidiyr insan

aynı şehirde yaşıyrz diye kabul ettm inanın belki iyi biridir diye umutla.çevremde herkes biliyor bekar olduğumu ama sanırım artık insanlar böyle işlere karışmak istemiyr
Umudunuz Allah'tan olsun bol bol dua edin. Belkisi yok bu işin. belli ki iyi niyetli saf bir arkadaşımızsın. neme lazım bak iyi niyetlerin su istimal edilmesin. sen dua et hayırlısını dile hayatına devam et. bu kadar takılma evlilik mevzuna

haklısınız tanımadığım insandı ama buda bana ders oldu sanırım netten birimi tövbe ettim. neden görüştüm çünkü çevremde yok öyle tanıştıran bende ne bilim ahmaklık edip gttim keşke gitmese idim ama haklısınız düzelmez belki şiddete bile meğili vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…