Ay guldurdun beniiii.Ne ayıbı arkadaşım git iki rekat namaz kıl kurtuldum diye bu arada heryerden engelledin değilmi inş başına bela olmaz
Boyle sapik bir face profiline ragmen gidip adamla bulustun yani? Off off bu kadar mi sart evlenmek...beni bilen bilir dertli kız işteevlenemediğine üzülen kervanından karşıma biri çıktı 30 yaşında bugn görüştm netten eklemiş tanıştık aynışehirdeyz her neyse bunun face profilini bile baktım dansöz kadınlar falan geçmişte çok alkol alan gazino gazino gezen biri imiş şimdi tövbe etmiş ama konuşmaları ne bilim çok değişikti sanki uyuşturucu kullanıp gelmiş gibi korktum kalktım masadan bişi mana edip ayıp mı ettim
Umudunuz Allah'tan olsun bol bol dua edin. Belkisi yok bu işin. belli ki iyi niyetli saf bir arkadaşımızsın. neme lazım bak iyi niyetlerin su istimal edilmesin. sen dua et hayırlısını dile hayatına devam et. bu kadar takılma evlilik mevzunaaynı şehirde yaşıyrz diye kabul ettm inanın belki iyi biridir diye umutla.çevremde herkes biliyor bekar olduğumu ama sanırım artık insanlar böyle işlere karışmak istemiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?