Daha önce de konu açmıştım.Tüp bebekle iki embriyo konuldu fakat biri tek kesede tek yumurta ikizi, diğeri tek başına tek kesede olmak üzere üçüz oluştu.Henüz gebeliğin başlarındayım.İleriki kontrollerde ne olur bilmiyorum ama doktorum bana çok riskli olduğunu ve  ikizlere redüksiyon yapılması gerektiğini söyledi.Kafamdan çıkaramıyorum...Daha önce kalp durması yüzünden bir kaybım oldu...Yaşım da 37... Kalbim acıyor...Maddi manevi her türlü yıpratıcı bir durum....Bunu yaşayan annelerle konuşmak istiyorum.İstanbul Avrupa yakasında bu işlemi yapan bildiğiniz iyi bir perinatolog varsa önerir misiniz? İşlem sonrası hastanede yatılıyor mu? ne kadar süre sonra işe dönülüyor? Bana anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim.

ikizlerin tek kesede olması zaten başlı başına riskmiş.3 ü ayrı kesede olsa başka olabilirdi.Hepsini kaybetmekten , komplikasyonlardan vs çok korkuyorum.Beklemedeyim şu an zaten perinatolog bakacak ileride
 ikizlerin tek kesede olması zaten başlı başına riskmiş.3 ü ayrı kesede olsa başka olabilirdi.Hepsini kaybetmekten , komplikasyonlardan vs çok korkuyorum.Beklemedeyim şu an zaten perinatolog bakacak ileride 

Dilerim güzel Allah’ım benim yüzüme bakar Amin sağ ol canım benim.
 Dilerim güzel Allah’ım benim yüzüme bakar Amin sağ ol canım benim. bak benim çift kesede ama yine de hep risk var yani ben şimdi ekstra kontrol altında olacağım yani ayrı ayrı diye ikisinin nasıl olacağını bilmiyorum ama dedim Rabbim bana 10 yıldan sonra çok uğraşlar sonunda nasip etmişse vardır bir bildiği hergün dua
 bak benim çift kesede ama yine de hep risk var yani ben şimdi ekstra kontrol altında olacağım yani ayrı ayrı diye ikisinin nasıl olacağını bilmiyorum ama dedim Rabbim bana 10 yıldan sonra çok uğraşlar sonunda nasip etmişse vardır bir bildiği hergün dua  ediyorum Rabbim ikisini de bana bağışla sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat olsunlar inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almak nasip olsun Amin
 ediyorum Rabbim ikisini de bana bağışla sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat olsunlar inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almak nasip olsun Amin