REENKARNASYON

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Evet arkadaslar bazılarınız reenkarnasyon yok dese de var
örnek:abim ve yengemin cocugu
Nasıl öldüklerini nasıl yasadıkları o hayatlarını anlatıyorlar benimde piskolojimi bozdular.
Hem bunu dusunuyorum ölunce hatırlayacakmıyım filan bu arada yengemin cocugunu diger ailesi almaya geldiler bu arada cocuk 3 yasına gececek herseyi konusuyor.
Bunu bugun duydum almaya geldıklerini anıl'ı cok uzuldum
ama aile vermemiş kim verir ki....
abimde aynı sekilde ben böyle öldüm ben böyle gömüldüm vs.seyler
Simdi ben bunu nasıl atlatabirim.:KK58:
ölüm korkusunu, ailemden birinin ölecegi dusuncesi.
BU ARADA O KADAR COK YANLIZIM KAFAMDAKİ BU DÜSÜNCELER OLDUGUNDA "ASTRAL SEYEHAT"YAPMAYA CALISTIM .
TÖVBE TÖVBE .:cool:
AMA YAPAMADIM YERE CAKILDIM RESMEN
ANNEME ASTRAL SEYEHAT YAPIYORUM DEDIM(SAKADAN)YUZUME TUKURDÜ YARIM AKILLI VS.SEYLER DEDİ.:KK57:
NE YAPAYIM PİSKOLOJİMİ BOZDULAR..:mad::mad::mad:

İlk yazdiklarini tam anlayamadim ama bu tur şeyleri daha fazla dusunmemelisin ruh sagligina zarar verebilirsn

Tam ne yazdığınızı anlamadım dicektim ki nickinize baktım ve hatırladım..
Ana diliniz türkçe değildi dimi..

İlk yazdiklarini tam anlayamadim ama bu tur şeyleri daha fazla dusunmemelisin ruh sagligina zarar verebilirsn
Canım düsünmemek elde degil ölüp yasamıs kişilerle yasıyorum abimde hep ben böyle oldum böyle gömülduüm üfffff içimi şişirdiler. Bende ne ypcm ..

Evet arkadaslar bazılarınız reenkarnasyon yok dese de var
örnek:abim ve yengemin cocugu
Nasıl öldüklerini nasıl yasadıkları o hayatlarını anlatıyorlar benimde piskolojimi bozdular.
Hem bunu dusunuyorum ölunce hatırlayacakmıyım filan bu arada yengemin cocugunu diger ailesi almaya geldiler bu arada cocuk 3 yasına gececek herseyi konusuyor.
Bunu bugun duydum almaya geldıklerini anıl'ı cok uzuldum
ama aile vermemiş kim verir ki....
abimde aynı sekilde ben böyle öldüm ben böyle gömüldüm vs.seyler
Simdi ben bunu nasıl atlatabirim.:KK58:
ölüm korkusunu, ailemden birinin ölecegi dusuncesi.
BU ARADA O KADAR COK YANLIZIM KAFAMDAKİ BU DÜSÜNCELER OLDUGUNDA "ASTRAL SEYEHAT"YAPMAYA CALISTIM .
TÖVBE TÖVBE .:cool:
AMA YAPAMADIM YERE CAKILDIM RESMEN
ANNEME ASTRAL SEYEHAT YAPIYORUM DEDIM(SAKADAN)YUZUME TUKURDÜ YARIM AKILLI VS.SEYLER DEDİ.:KK57:
NE YAPAYIM PİSKOLOJİMİ BOZDULAR..:mad::mad::mad:

Çok karışık anlatmışsınız, çocugun diğer ailesi mi?
Astral seyahat işlerine falan hiç girmeyin vallahi kafayı üşütürsünüz.
Böyle şeyleri kurcalamamak en iyisi.

ayy ciddimisiniz çok korkunç cidden , bende de daha ne hikayeler biliyorum bizim köyde yaşanmış burda anlatsam bu gece uyuyamazsınız korkudan :-) astral seyahati bende denedim korktum sonra bıraktım bi ara maodaydı her yerde konuşuluyordu , böyle şeyleri düşünmemek lazım insanın psikolojisi bozuluyo :oops:

Nasil diger ailesi? Anil evlatlik mi?
Reenkarnasyon canım hic duymadını mı?
Mesela şöyle söylüyeyim .
ben kazada öldüm allah korusun ve farklı bır ailede dogdum. 2 yasına gelince böyle öldüm böyle gömüldüm ve ailemde bu bu insanlar diyor o ailede bunu almaya geliyorlar anladın mı?

ayy ciddimisiniz çok korkunç cidden , bende de daha ne hikayeler biliyorum bizim köyde yaşanmış burda anlatsam bu gece uyuyamazsınız korkudan :-) astral seyahati bende denedim korktum sonra bıraktım bi ara maodaydı her yerde konuşuluyordu , böyle şeyleri düşünmemek lazım insanın psikolojisi bozuluyo :oops:
Aynen canım benim piskolojı de cogu gitti azı kaldı ...

Ben bilimsel değeri olmayan şeyleri kabul edemiyorum maalesef.Astral seyahat ise sadece rem uykusundan derin uykuya geçerken bilinçli olma durumudur.Yok ben astral yaptım uzaya çıktım,ordan marsa zıpladım,rahmetli nenemi de gördüm geldim gibi saçmalıklar duymuş bir insanım bu konuyla ilgili.Şöyleki bence yengeniz ve eşi bu reenkarnasyon işini bir yerlerde okuyup takıntı haline getirmişler,kendilerini o kadar çok telkin etmişler ki,artık bu fikre kendilerini inandırmışlar,hatta çocuklarına bile bu düşünceyi aşılamışlar..

Reenkarnasyon canım hic duymadını mı?
Mesela şöyle söylüyeyim .
ben kazada öldüm allah korusun ve farklı bır ailede dogdum. 2 yasına gelince böyle öldüm böyle gömüldüm ve ailemde bu bu insanlar diyor o ailede bunu almaya geliyorlar anladın mı?

İyide buyurun size çocuğunuzu o zaman mı dediniz..
Ne münasebet yanii aldılar diyorsunuz birde nasıl alınıyor öyle...

Back
X