- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi Nickimnick
evde yalnızım korktum
kimim neyim ben

kimim neyim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cocuk 2 yasında annesine ben evliydim 2 cocugum var dı diyor yani yengem anlatmasını istemiyor bagırıyor filan ama ...Ben bilimsel değeri olmayan şeyleri kabul edemiyorum maalesef.Astral seyahat ise sadece rem uykusundan derin uykuya geçerken bilinçli olma durumudur.Yok ben astral yaptım uzaya çıktım,ordan marsa zıpladım,rahmetli nenemi de gördüm geldim gibi saçmalıklar duymuş bir insanım bu konuda.Şöyleki bence yengeniz ve eşi bu reenkarnasyon işini bir yerlerde okuyup takıntı haline getirmişler,kendilerini o kadar çok telkin etmiş ki,artık bu gerçeğe kendilerini inandırmışlar,hatta çocuklarına bile bu düşünceyi aşılamışlar..
Çocukların beyinleri çok taze ve çok çalışkandır. Duydukları herşeyi kaydeder ve kullanır. Çoğu zaman duyduklarını kendi yaşadığını zanneder ve hatta ilerleyen yaşlarda kendi yaşamış gibi de hatırlar. Eğer ağabeyiniz ya da başka herhangi biri çocuğun yanında bu tip konulardan bahsettiyse (ki anlattıklarınızdan ailenizin bu tip konulara yatkın olduğu görülüyor) çocuğun bahsetmesi de çok ama çok normaldir.Astral bilmem de .
Abim örnek verdim yani abim olmasada yengemin cocugu 2 yasında kazada öldügünü herseyi anlatıyor ...
Astral bilmem de .
Abim örnek verdim yani abim olmasada yengemin cocugu 2 yasında kazada öldügünü herseyi anlatıyor ...
Ben çok merak ettim ya, biraz anlatsana.ayy ciddimisiniz çok korkunç cidden , bende de daha ne hikayeler biliyorum bizim köyde yaşanmış burda anlatsam bu gece uyuyamazsınız korkudanastral seyahati bende denedim korktum sonra bıraktım bi ara maodaydı her yerde konuşuluyordu , böyle şeyleri düşünmemek lazım insanın psikolojisi bozuluyo
![]()
Almamışlar kovmuslar kavga cıkmıs ...İyide buyurun size çocuğunuzu o zaman mı dediniz..
Ne münasebet yanii aldılar diyorsunuz birde nasıl alınıyor öyle...
Canım cocuk 2 yasında annesine ben evliydim 2 cocugum var dı diyor yani yengem anlatmasını istemiyor bagırıyor filan ama ...
Almamışlar kovmuslar kavga cıkmıs ...
ya şöyle düşün çocuğun yanında sürekli bisikletlerden bahsedersen çocuk da başkalarına bisikleti anlatır,çocuğun yanında sürekli reenkarnasyon konuşurlarsa o da onu konuşur.Canım cocuk 2 yasında annesine ben evliydim 2 cocugum var dı diyor yani yengem anlatmasını istemiyor bagırıyor filan ama ...
Nasil yani ne diyerek almaya geliyorlar? Ailenizi nerden bulmuslar? Ne aciklama yapiyorlar? Benim devreler yandi eror :sAlmamışlar kovmuslar kavga cıkmıs ...
Ailecek derken bu konuyu acıp rahatlayacagımı sinirimi bozmaya calısıyorsun ailecek miş . Konusuyor herseyı anlatıyor . Yani abim boyle konusma diyoruz .ailecek iyi degilsiniz ne denir baska
Konu sahibinin abiside mi ölüp dirilmişNe desem bilemedim kusura bakmayın gülesim geldi sadece2 yaşındaki çocuğa inanıyorsunuz birde ölüp geri gelen abin var diyorsunuz. Bence hep birlikte bir tedavi görün
![]()
Cocuk ailemi görecem filan demiş almış simdiki ailesini o ewe öyle olmus bu arada lutfen ailemi katmayın paylastıgıma bin pişman etmeyin .Nasil yani ne diyerek almaya geliyorlar? Ailenizi nerden bulmuslar? Ne aciklama yapiyorlar? Benim devreler yandi eror :s