REENKARNASYON

En son bir hocanın sözleri bana çok mantıklı gelmişti :

Reenkarnasyon söylendiği gibi tekamül için varsa,o zaman hepimizin bir önceki nesilden daha tekamül etmiş olması gerekirdi.

çocuktan al haberi diye boşa dememişler demek ki :))

Konu sahibesi ben hatay'lılar kötü demedim hatay'da bu tip şeyler yaygın dedim...Ne desek bir hatay'lıyı bu konuda ikna edemeyecegimizi az çok bildigim için söyledim..

Bir ara barış manço için ailenin biri öyle diyordu guya çocuk barış manço imiş ve o aile de hatay'lı idi.

Kuzenim o bölgede muhabirdi bir ara. Bahsettiğin çocuğu haber yapmışlardı. Çocuğu çağırmışlar şarkı söylemeye başlamış ayağında gümüş halhal diye. Ay anlatırken bile koptum birilerinin inancına saygısızlık gibi oluyor ama komik açıkçası.

Hintli bir arkadaşım tekrar dünyaya geleceğini ve bu sefer sistemin tepesinde olacağını, zenginlik içinde yaşayacağını iddia ediyordu.. gelen var mı bildiğin? dedim, evet dedi.. nasıl durumu dedim? karton toplayarak yaşıyor dedi.. aklıma direkt şu karikatür geldi :KK53: (bu ne lan dünün aynısı)

820087-87c49bac658880b2319907b2a9680a26.jpg

özetle giden geri gelmiyor, gelse bize geçmişten değil, geldiği yerden haber getirirdi..

Kuzenim o bölgede muhabirdi bir ara. Bahsettiğin çocuğu haber yapmışlardı. Çocuğu çağırmışlar şarkı söylemeye başlamış ayağında gümüş halhal diye. Ay anlatırken bile koptum birilerinin inancına saygısızlık gibi oluyor ama komik açıkçası.
Ne bileyim hani reenkarnasyonun vuku buldugu şehirin genel olarak oradan çıkması zaten durumu ortaya koyuyor yani..Kültür halini almış arkadaşın dedigi gibi..

Konu sahibesini ailecek Esra Ceyhan'da görürsem şaşırmam. Böyle şeyler çok prim yapıyor :KK45: Müslüman olup da inanan ya da acaba diyen varsa şirke giriyor arkadaşlar dikkat.

zaten sizin için demedi bence yorum yapan,ama aklınızda bulunsun kurandan ayet alıntılamak da yasak,polemik yarattığı için:KK50:
he tamam yok ya 3 yıldır sitedeyim kuralları iyi biliyorum ama bari bu konuda bildiklerimi anlatayım dedim.

Ya küçücük cocugun lafına güvenip mi böyle şeylere inandınız
Benim yeğenim de 4 yaşında kendisine hayali bir arkadaş edinmiş, niki koymuş adını da
sabahtan akşama kadar oyuncak telefonunu dayıyor kulagına nikii napıyosun iyi misin kavga bile ediyor nikiyle :) böyle giderse ablam pedagoga göturecek.
Demem o ki, siz ailecek bir psikolojik tedavi olun böyle olmaz..

Back
X