- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi Nickimnick
alevilere bağlanacak kadar da değil benceValla olayın kendisi zaten dinle alakalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alevilere bağlanacak kadar da değil benceValla olayın kendisi zaten dinle alakalı.
alevilere kim bağladı ki ben Kurandan bahsettim?alevilere bağlanacak kadar da değil bence
niye çıkıyım ALLAH ALLAH :)Cık konudan o zaman asabımı sinirlerimi bozma bye ..
:):)evde yalnızım korktum
kimim neyim ben![]()
çocuktan al haberi diye boşa dememişler demek ki :))
Konu sahibesi ben hatay'lılar kötü demedim hatay'da bu tip şeyler yaygın dedim...Ne desek bir hatay'lıyı bu konuda ikna edemeyecegimizi az çok bildigim için söyledim..
Bir ara barış manço için ailenin biri öyle diyordu guya çocuk barış manço imiş ve o aile de hatay'lı idi.
zaten sizin için demedi bence yorum yapan,ama aklınızda bulunsun kurandan ayet alıntılamak da yasak,polemik yarattığı içinalevilere kim bağladı ki ben Kurandan bahsettim?
Ne bileyim hani reenkarnasyonun vuku buldugu şehirin genel olarak oradan çıkması zaten durumu ortaya koyuyor yani..Kültür halini almış arkadaşın dedigi gibi..Kuzenim o bölgede muhabirdi bir ara. Bahsettiğin çocuğu haber yapmışlardı. Çocuğu çağırmışlar şarkı söylemeye başlamış ayağında gümüş halhal diye. Ay anlatırken bile koptum birilerinin inancına saygısızlık gibi oluyor ama komik açıkçası.
alevilere kim bağladı ki ben Kurandan bahsettim?
aslında o kadar cok istiyorum ki reenkarnasyonu
ama dinim buna izin vermıyor :d yoksa gercekten ısterdım öyle olmasını :d
he tamam yok ya 3 yıldır sitedeyim kuralları iyi biliyorum ama bari bu konuda bildiklerimi anlatayım dedim.zaten sizin için demedi bence yorum yapan,ama aklınızda bulunsun kurandan ayet alıntılamak da yasak,polemik yarattığı için![]()