Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgim olmadıgından böyle fikir almaya calışıyorum bendeSezeryan olursa tek başına çok zor. İlk 3 saat kalkmak yasak o sürede bebeğe kim bakacak.
Ay. Canım ya allah yardımcın olsun bakıcı tutacaksn bir günlük olur arkadaşım eve gelen yardımcısını tutmustu tek olmaz çünkü senle ilgenecek bir yer lazım yada özel odada doğur eşinde yanında kalsinBilgim olmadıgından böyle fikir almaya calışıyorum bendeşuanlık gelip kalacak kimseyi ayarlıyamıyoruz gurbette oldugum icin gelmekte cekiniyorlar
Çekinen kim aile bireylerimi ve neden çekiniyorlar. Bakıcı tutabilirsinizBilgim olmadıgından böyle fikir almaya calışıyorum bendeşuanlık gelip kalacak kimseyi ayarlıyamıyoruz gurbette oldugum icin gelmekte cekiniyorlar
BennnHanımlar merhaba kısaca konuya giriyim devlet hastanesinde tek başına dogum yapan refaketcisiz kalan oldumu eşimi erkek oldugu icin almıyorlarmış malesef
Özel hastanede vajinal doğum yapan bir sürü tanıdığım var. Ve gayet donanımlı hastaneler, doğum için yeterli. Ekstrem bir durum için bile çoğu yeterli. Ama sizin yaşadığınız şehir çok küçükse bilemiyorum tabii. Gelecek kimse yoksa bakıcı bulun, kimseye minnet etmeyin, mahcup hissetmeyin. Daha iyi olur öylesi.Arkadaşlar her yolu düşünüyorum bende özelde dogurmak istemiyorum olası bir dogumda ihtiyacta devlet hastaneleri daha donanımlı özele muaneye gidiyordum doktor sezaryan yapmak istiyor direk bebek dogum kanalında herşey vajinal doguma uygunken vajinal dogumu denemek istiyorum refakatcı olarak eşimin işinden dolayı farklı bir şehirdeyiz annesi yardıma gelmişti ama kendi aralarında bir takım sorunlar yaşandı ve hastalandı kayınvalidem ve ben durmak istemiyorum deyip gitti olan bana oldu şuan 38 haftalık gebeyim kendi ailemden bakabilicek genc birileri yok malesef farklı şehirde oldugumdan arkadaşımda yok eşimde araştırıyor onun iş arkadaşlarından bize yardımcı olsbilicek birileriniolurda acil gelişirse dogum nasıl yapabiliriz zamanımız daraldı diye üzülmeye başladım tek başına kalmış arkadaşların fikirleri yada görüşleri beni bi nebze rahatlatıyor
![]()
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bende sizinle aynı durumdayım inşallah hayırlısıyla şu günleri atlatırızHanımlar merhaba kısaca konuya giriyim devlet hastanesinde tek başına dogum yapan refaketcisiz kalan oldumu eşimi erkek oldugu icin almıyorlarmış malesef