ben çok ağır bir ülserden sonra gastritle yaşamasını öğrenen bir insanım..tam 11 yıl oldu..şimdi de hamileyim ve mafoluyorum..kaç geceler uyuyamadım..şimdi gavıscon kullanıyorum biraz daha iyi..
kronik faranjitte var ben de..midemden asitler ağzıma gelince bu sfer kulaklarımın içi de yanıyor ve acayip kaşınıyor..başkasına söylesem inanmıyor ama bubi gerçek..
ya ben korktum anlattıklarından
bendede var bişeyler ama ne var bilmiyom endoskopidende korkuyom(bundan 11 yıl önce oldum gastrit dediler bi daha o acıyı çekmek istemiyorum) ağrılarım bi ara geçmişti 2yıl kadar oldu herşeyi yiyip içiyorum derken yine başladı hemde daha kötü önceden sadece ağrı çekerdim tamam oda kötüydü ama şimdi uykumdan uyandıran bi mide bulantısı ve kusma oluyo gün boyunca geçmiyo bulantı ,ağzıma geliyo sanki yediklerim 3-4gündür böleyim şuanda çok kötüyüm ne olcak böle ya boğazımda bi düğüm var sanki sırtımın tam ortasında bir ağrı ve yanma midemdede taş var sanki ağrıyla beraber
ve bende bişeye sinirlenince üzülünce biriyle kavga edince sınavım falan olduğu zaman uykumdan uyandıran bulantı ve kusma olurdum sinirsel derdim buda mı reflü belirtisi
nasıl geçecek operasyon olmadan:1shok::çok üzgünüm:
kıslar canım cok sıkkın cunku sanırım ben refluyum:çok üzgünüm: bogazıma bısı takılı gıbı sankı yutkunurken bogazımda bı parca hıssedıorum:çok üzgünüm:ınternetten baktım bogazda bısı takılı olması refluye ısaret olabılırmıs:çok üzgünüm: sızdedemı bole oluodu nasıl tedavı oldunuz :uhm: az oncede rennıe aldım :çok üzgünüm: sızce reflu olabılırmıyım sadece bogazda bısı war gıbı hıssedınc:çok üzgünüm: ama mıdemde bogazımda yanma acı falan yok:çok üzgünüm: nolur yardım edın bılgı werın bana kızlar:çok üzgünüm:
ya ben korktum anlattıklarından
bendede var bişeyler ama ne var bilmiyom endoskopidende korkuyom(bundan 11 yıl önce oldum gastrit dediler bi daha o acıyı çekmek istemiyorum) ağrılarım bi ara geçmişti 2yıl kadar oldu herşeyi yiyip içiyorum derken yine başladı hemde daha kötü önceden sadece ağrı çekerdim tamam oda kötüydü ama şimdi uykumdan uyandıran bi mide bulantısı ve kusma oluyo gün boyunca geçmiyo bulantı ,ağzıma geliyo sanki yediklerim 3-4gündür böleyim şuanda çok kötüyüm ne olcak böle ya boğazımda bi düğüm var sanki sırtımın tam ortasında bir ağrı ve yanma midemdede taş var sanki ağrıyla beraber
ve bende bişeye sinirlenince üzülünce biriyle kavga edince sınavım falan olduğu zaman uykumdan uyandıran bulantı ve kusma olurdum sinirsel derdim buda mı reflü belirtisi
nasıl geçecek operasyon olmadan:1shok::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?