bende 22 yaşındayım geçen yaz öğrendim reflüm olduğunu ayrıca gastrit ve ülser de varsenağlama.çok kötü bir şey ya azcık yememen gereken birşey yesem hemen acı su veya direk yediğim şey ağzıma geliyor çok fazla yesem kusuyorum ama ağzından çok burnumdan geliyor kusmuğum parça parçasenağlama Allah bu sıkıntıyı çeken herkeze şifa versin:çok üzgünüm:
neler size dokunuyor kendinizi gozlemleyin mesela poca midemi acaip yakardi kestim..yagli yemiyorum kizartmaya veda ettim mayonozedee(cok severimde) yemeklerimde yagsiz olur..şakkıdı kirk yilda bir o da gunduz kizartma yerim..birde 7 den sonra yemem kurutulmus meyva atistiririm ama insanlar zorluyor deli oluyorum o saatte azda sofraya oturup yemek yesem butun gece karnim sis ve agri cekiyorum..:1no2:birde asitli meyvalardan,sebzeden uzak durun portakal,mandalina,domates..salata ve domatesi kabuklu tuketmeyin..stresten uzak durmaya calisin genelde psikolojik sebepler etken mide hastaliklarina yediklerimizde tetikleyici..senağlamaben neler cektim ne uykusuz geceler gecirdim endoskopiye girdim ben narkozu aldiktan sonra birsey hissetmedim en azindan midemde ne oldugu biliyorum doktorumunda tavsiyelerini dinliyorum.:jeyyar:..ilac tedavisi yaptik ilaci kestim yine ayni oldu tekrar kullandim ilac..sonra zamanla her sabah kullandigim lansoru kestim..midem kendini korumayi ilacsiz ogrensin aliskanlik yapmasin diye..simdi sukur ilacsiz iyiyim ama dikkat edersem kendime..:1closedeyes:birde pilatesi tavsiye ederim sporda onemli bagisiklik sisteminizi guclendiriyorsunuz..kaydirigubbakcemile5
yardimci olabildiysem sevindimmma.s. canim benim ilk yanmayla basladi sanki bir ejderha yemek boruma dogru ufluyorduuusenağlama abarti degil gercekten cok canim yaniyordusenağlama sonrasida siskinlik vs.. gastroenterojiye git..birsey varsa erken onlemini al cunku reflu-gastrit-ulser diye devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?