- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandiliniz mübarek olsun canlarımelektra @astrojurnal @benneyanginlargordum C Calcifer @Lexacommander
Jenna16 @kukrim17 @HAbibte
Evva @Oriana
H M @Muhittin
C A N O @Arrietty_ @teolog8579 @Levaiz @Regen_ @Umay- @_HALLEY_ X xnobodyx canlar kandiliniz mübarek olsun bu sefer ben öpüyorum hepinizi
![]()
Jesimmmm hoşgeldinelektra @astrojurnal @benneyanginlargordum C Calcifer @Lexacommander
Evva @Oriana
H M @Muhittin
C A N O @Arrietty_ @teolog8579 @Levaiz @Regen_ @Umay- @_HALLEY_ X xnobodyx canlar kandiliniz mübarek olsun bu sefer ben öpüyorum hepinizi
![]()
Jesimmmm hoşgeldinseninde kandilin mübarek olsun gönlünden geçen herne varsa kabul olsun inşallah canım benim
![]()
![]()
![]()
Mübarek günde geldim canlarYaa jesim hoşgeldin seninde olsun inşallah![]()
Senin de kandilin mübarek olsun canımelektra @astrojurnal @benneyanginlargordum C Calcifer @Lexacommander
Evva @Oriana
H M @Muhittin
![]()
Maşallah hocam maşallahMübarek günde geldim canlarses etmeyin
![]()
Senin de kandilin mübarek olsun canımelektra @astrojurnal @benneyanginlargordum C Calcifer @Lexacommander
Evva @Oriana
H M @Muhittin
![]()
Kandilin mübarek olsun kaptanımYaa jesim hoşgeldin seninde olsun inşallah![]()
Seninde canisi dualarda unutmayalım birbirimiziKandilin mübarek olsun kaptanım![]()
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallahSeninde canisi dualarda unutmayalım birbirimizi![]()
Senin de canm benim Allah razi olsun ❤elektra @astrojurnal @benneyanginlargordum C Calcifer @Lexacommander
Evva @Oriana
H M @Muhittin
![]()
Senin de mübarek olsun canım benimelektra @astrojurnal @benneyanginlargordum C Calcifer @Lexacommander
Evva @Oriana
H M @Muhittin
![]()