- Konu Sahibi papatyacayim
Ay vallahi bıktım çevremde bu gidişle insna kalmayavak ya. Biz nişnalım ve ailesiyle o kadar rahat yürütüyoruz ki süreci hiçbir sorun çıkmadı bu zamana kadar çok şükür. Ama millet her şeye laf ediyo. Misal biz şu kadar altın falan demeyiz asla bize göre ayıptır herkes neye gücü yetiyosa onu yapar bu konu hiç geçmedi bile onlar sordu biz bütçenize göre dedik sonrakayınvalidemle nişanlım ve annemle gittik beğendim aldık. Ben gayet memnun kaldım allah razı olsun dedim bunu yapmayan da var. Arkadaşlarım akrabalarım sürekli ne taktılar ne kadar taktılar. Özellikle en son bi arkadaşım o kadar sinirimi bozduki diyoki 10 bilezik iste. Kendisinde varmıydı derseniz yoktu tabiki.hatta seçtiği bilezik modelini bile almamışlardı nişanda taktıkalrınds farketti o kada rkuyumcuya gittileer ama farklı almışlar kıza. Onun totalde 90 gram takısı vardı adamlar bana nişanda 70 gram taktı zaten ben ne diyim daha. Her şeyimi de ne istersem aldılar. Kayınvalidem sürekli arıyor bohça için ne beğendiysrn al diyo allah razı olsun. Ona bohçasını sormadan almışlar geri dönüşüm malzemeden çanta yapmış yengesi de oğlanın onu koymuşlardı. Hayır bi de oğlanın ailesinin durumunu öve öve bitiremiyodu şöyle markalı böyle markalı giyiyo ben ona nasıl hediye alıcam falan diyodu. Yani insanalr o kadar sinir bozuyoki gerçektne sen isteseydin diyemiyosun bi de kendi sürecine baksa önce bana akıl vereveğine. Neyse yani herkes yok şu kada rist ebu kadar iste yani ben mutluyum şu anki takımdan çok şükür insnalar bunu yapabilmiş fazlasını siteyip neden zora sokayım. O kadar sinir bozıyolarki bu süreçtte benim yapım da öyle değil karşılarına geçip laf cambazlığı yapmama hiç beceremem.
Bunun laf cambazlığı ile ilgisi yoktur. Bana hiçbir arkadaşım sormadı mesela, ben de kimseye sormadım çünkü. Sana bu takıldı, bana bu takıldı muhabbeti dönüyorsa aranızda sorarlar. Kimse durduk yere 10 bilezik iste demez. Ha arkadaşınız durduk yere diyorsa o zaman arkadasliginizi sorgulayın. Siz kalkmış ona bilmem kaç gram takıldı, istediği bileziği bile almadılar diyorsunuz. Demek ki kafa yapınız aynı.