Ben 16yillik evliyim. Ogreneli 3 yil oluyo. Asla soylemedi. Davranislari bende suphe uyandirdi. Iliskiden sonra gusul almiyordu. O haliyle uzun yola gidiyordu. Ben marmara bolgesinde oturuyorum. O ava erzuruma gidiyordu o halde. Kurban kesiyoruz asla dagitmak istemiyor,kesilen ete kiyamiyor. Kavga kiyamet etin kötü yerlerini vermek istiyordu. Oruc tutmadigini fark ettim. Bardagini hep ayni yere koyardi. Ramazana girdik bardak hep ayni yerde,ben ordaki bardagi makineye koysam bile o yenisini aliyor su icip oraya koyuyor veya ekmek yiyor gibi ornekler vereyim. Bigun dedimki kelimesi sehadet getir..beni oyaladi nerden ciktiyaa slakmisin dedi. Bende sakasinada olsa bi deyiver nolcakki dedim. Asla demedi,israr edincede s.ktir git nereye gideceksen dedi

iyice icime dert oldu. Isin ehli birine gittim. Dediki allaha inanmiyo , inandigi peygamber isa.

şok gecirdim,inanmak istemedim. Bu sefer medyumlara gittim hepsi ayni seyi soyledi

bu gittigim kisiler farkli sehirlerde birbirlerinden bagimsizlar yani.
K.validem şort ve sifir kollu bluz ile kurani alip okuyordu. Bi kac kere ikaz etmistim beni dinleyen yok,sustum sonra.
Ilk bosanma protokolunde evin yarisi,araba dugunde takilanlar,nafaka ve tazminat istedim ,cocuklar bende kalicak dedim ,imzalamadi. Ikinci protokolde sadece cocuklari alip gidicem ya,dirdim avukata yine imzalamadi. Cocuklari birak ne istiyosan git dedi,köpek!
Çocuklarimi asla birakmicam,insallah tez zamanda geberir giderde kurtulurum kafirden.madem bosanmaya yanasmiyo.