Rüya Yorumları regaip kandilinde okunan duadan sonra görülen rüya..

merve_3535

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
286
162
18
kızlar merhaba..konularımı bilmeyen varsa eğer,erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor.biz şu an bi şekilde devam ediyoruz çok şükür.dün gece malum regaip kandiliydi.yatmadan önce kandil duası okudum ve ardından,Allahım bana olacakları göster.Hayırlı mı hayırsız mı sen bilirsin dedim ve yattım. Rüyamda biz evlenmiştik coktan,beraber ev oturmalarındayız ailesinin yanına gidiyoruz.gittik ama ailesi bana nasıl kötü davranıyor.laf sokuyorlar,yüzlerini buruşturuyorlar.Benden tiksiniyormuş gibi davranıyorlardı tıpkı bir pislikmişim gibi...rüyam bu şekilde bitti.. Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Bilinçaltında olan birçok şey ( olmasını istediğimiz veya olmamasını istemediğimiz )rüyalarimiza yansır, takilmaman gerek..

Örnek: evlendigim şahıs için istihare yattı annemler beyaz bohça çıktı sonuç mu 40 günde boşandık, kabus gibiydi, o yüzden inanmıyorum rüya muya bilmem ne, sartlama kendini..

Bende ruyalara inanan bi insan ksam bile bilinc alti diye dusunuyorum ruyalarla birseyler gosterilse bile herzaman ayan beyan film gibi gosterilmez genelde ruyalarda semboller etken oluyor

Canım hayırdır inşallah ama haberci rüya olmayabilir çok düşündüğün için görmüşsün gibi görünüyor

Allahım şükürler olsun bana gösterdin diye düşünürdüm....

Darkshadowws, sabah şeriflerin hayrolsun. Bak ben de rüya gördüm dün gece. Bilinçaltı hakkaten, takılıp kalma rüyalara anlam yükleyip gerçeklerden kopma. Ne kadar zor hayat ben de rüyamda evlenmeden önceki renkli cıvıl cıvıl hallerimi gördüm, renkli converse lerim vardı ayağımda, kalan taraf hep renksizdi.

Bazi ruyalar bilincalti degildir.. bir anlami vardir, bazilarininda hic bir anlami yoktur..

ay allah korusun bende küçük kızımı kötü kötü gördüm halen toparlayamıyorum kendimi.hergün bir çocuk tezavüzü haberi kafayı yiyicem valla çok etkileniyorum ister istemez.

canım benim gerçeklerim de öyle olacak muhtemelen..zaten beni istemiyorlar neden iyi davransınlar ki?bundan daha gerçekçi bişey olamazdı aslında.iyi görsem şüphe duyardım:))sanırım senin konunu okumuştum,Allah yardımcın olsun canım.dediğin gibi hayat, insanlar gerçekten zor.

ay allah korusun bende küçük kızımı kötü kötü gördüm halen toparlayamıyorum kendimi.hergün bir çocuk tezavüzü haberi kafayı yiyicem valla çok etkileniyorum ister istemez.
allah korusun yavrunuzu canım benim.insan böyle kötü rüyalardan etkileniyor işte..

bilmiyorum anlamı var mı,ama gerçeğe yakın benimkisi.
Evet cnm bazi ruyalar dedigim gibi gelecegin habercisi.. ve benim basimida geldi.. ruyamda ne zaman yilan gorsem iyyyy soylemesi bile kotu, ertesi gun muhakkak ya biriyle tartisiyorum, yada agliyorum.. ama benim ruyalarima mesela nur yuzlu kisiler cok girmistir, ve sen merak etme hayatindaki hersey duzelecekte demislerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…