- 2 Aralık 2014
- 15
- 0
- 36
- 31
- Konu Sahibi Demeklazim
-
o işi yapmadan önce bu kadar düşünseydin şimdi psikolojin alt üst olmamış olurdu. Korkma sürtünme yoluyla hamile kalmazsın, hamile kalmak sandığın kadar kolay bir şey değil.Arkadaşlar merhaba regl günüm olması gerekenden 10 gün geçti hala başlamadı. 19 yaşındayım erkek arkadaşımla ayda 1 falan sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Üzerimizde sadece iç çamaşırları bulunuyor. O çıkarsa bile benimki her zaman üstümde durur ve hiçbir zaman Boşalmadı da zevk zuyu geliyo arada adetim gecikince de çok tedirgin oldum al üst oldu psikolojim sizce hamile olma olasılığım var. Mı
Cinsel birleşme hiç olmadı içine hiç sokmadı yani ama zevk suyu yüzeysel bulaşmış olabilir bu hamilelik sebebi olur muhamıle degılsın
Allah ol dedıkten sonra olur ama normalde sprmler kulottan gecıp rahım agzına ulaşmıyorlarCinsel birleşme hiç olmadı içine hiç sokmadı yani ama zevk suyu yüzeysel bulaşmış olabilir bu hamilelik sebebi olur mu
Peki kilotsuz vajinamın tam içine değilde girişine zevk suyu bulaşmışsa?Allah ol dedıkten sonra olur ama normalde sprmler kulottan gecıp rahım agzına ulaşmıyorlar
olabılır o zaman test yaptır cok dusuk bı ıhtımal amaPeki kilotsuz vajinamın tam içine değilde girişine zevk suyu bulaşmışsa?
Kan testi yaptırmak istiyorum her özel hastane yapabiliyor mu? İllaha hastanenin kadın Hastanesi olma zorunluluğu var mı11 gün olduysa eczaneden test alıp yaparsan çıkar..
her hastanede yaptırabilirsiniz.Kan testi yaptırmak istiyorum her özel hastane yapabiliyor mu? İllaha hastanenin kadın Hastanesi olma zorunluluğu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?