Regl 2gun geçikti testlerime bakarmisinjz

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.691
703
43
36
2gundur aşırı silik çizgi vardı varla yok bugun yaptım daha belirgin silikti durdukca sahada belirgin oldu 6fk içinde silik çizgi vardı resimde kalitesi düşüyor aama ben bariz görüyorum

Eklentiler

• IMG-20250804-WA0001.webp
    IMG-20250804-WA0001.webp
    21 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG-20250804-WA0006.webp
    IMG-20250804-WA0006.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 108
inşallah test bozuk değildir çok sevındımmm
Yok değil 3 dk icinde gördüm 3 gündür yapıyorum bu testleri negatifdi dün regl günü ondan eminim bozuk değil confort prodocktor ne nimo ile yaptım bebe time siprit testi bide hepsinde var silik çizgi düne gorede koyulaşma var yani

Sakin olmaya çalış güzel haberler ver bana da boş bol dua et 🥰🥰🥰 Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
Amin cümlemizin şimdi biraz baktım da daha koyu pozitif alanlar var kan negatif ya negatife yalancı pozitif olabilir mi ya bebetime kasette çıktı baya silik siprit testi vardı ondada silik albi marka da zaten gözüküyor 3 tane yaptım çıktı prodocktor da silik çıktı comfort çıktı silik nimoda da çıktı silik elimde olanlarla yaptım yanlış olma payı varmi

Amin cümlemizin şimdi biraz baktım da daha koyu pozitif alanlar var kan negatif ya negatife yalancı pozitif olabilir mi ya bebetime kasette çıktı baya silik siprit testi vardı ondada silik albi marka da zaten gözüküyor 3 tane yaptım çıktı prodocktor da silik çıktı comfort çıktı silik nimoda da çıktı silik elimde olanlarla yaptım yanlış olma payı varmi
Yok yavrum bence hamilesin denemediğin test kalmamış 🥰🥰

Back
X