- 29 Mayıs 2024
- 2.691
- 703
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık kabine gititm.kapali şansımacanım ben resimden sanırım 2.ci çizgiyi göremedim bir kan verseniz daha uygun olur bana kalırsa
Sağlık kabine gititm.kapali şansıma
Demin siprit test yaptım çizgi çıktı silik
inşallah test bozuk değildir çok sevındımmmDemin siprit test yaptım çizgi çıktı silikdaha öncekiler negatifdi çünkü 20li almıştım testi sanırım hamileyim
Yok değil 3 dk icinde gördüm 3 gündür yapıyorum bu testleri negatifdi dün regl günü ondan eminim bozuk değil confort prodocktor ne nimo ile yaptım bebe time siprit testi bide hepsinde var silik çizgi düne gorede koyulaşma var yaniinşallah test bozuk değildir çok sevındımmm
3fk içinde çıktı albi marka bebetime da çizgi var kaset aldım ama daha silik buna göre artık varsir yarın kan verecem bakalıminşallah test bozuk değildir çok sevındımmm
Canım benim var gözüküyor3fk içinde çıktı albi marka bebetime da çizgi var kaset aldım ama daha silik buna göre artık varsir yarın kan verecem bakalım
Eşim 12de çıkıyor özelde verecem kan bakalım offf hem heycnaliyim hem korkuyorumCanım benim var gözüküyorhadi hayırlısı
![]()
Sakin olmaya çalış güzel haberler ver bana da boş bol dua etEşim 12de çıkıyor özelde verecem kan bakalım offf hem heycnaliyim hem korkuyorum
Amin cümlemizin şimdi biraz baktım da daha koyu pozitif alanlar var kan negatif ya negatife yalancı pozitif olabilir mi ya bebetime kasette çıktı baya silik siprit testi vardı ondada silik albi marka da zaten gözüküyor 3 tane yaptım çıktı prodocktor da silik çıktı comfort çıktı silik nimoda da çıktı silik elimde olanlarla yaptım yanlış olma payı varmiSakin olmaya çalış güzel haberler ver bana da boş bol dua etRabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
Yok yavrum bence hamilesin denemediğin test kalmamışAmin cümlemizin şimdi biraz baktım da daha koyu pozitif alanlar var kan negatif ya negatife yalancı pozitif olabilir mi ya bebetime kasette çıktı baya silik siprit testi vardı ondada silik albi marka da zaten gözüküyor 3 tane yaptım çıktı prodocktor da silik çıktı comfort çıktı silik nimoda da çıktı silik elimde olanlarla yaptım yanlış olma payı varmi
Albi ile tekrar yaptım 1 saat oluyor 3dk içinde cimti 4ci test aynı marka hepside yalancı olmaz herhaldeYok yavrum bence hamilesin denemediğin test kalmamış![]()
Yok be yeter artık test alma kan testi ver eczaneleri zengin ettin :)))Albi ile tekrar yaptım 1 saat oluyor 3dk içinde cimti 4ci test aynı marka hepside yalancı olmaz herhalde
Ben aldım mi toplu alıyorum birde kargoda var testim carsamba gelexekYok be yeter artık test alma kan testi ver eczaneleri zengin ettin :)))
HamileyimYok be yeter artık test alma kan testi ver eczaneleri zengin ettin :)))
Sonucunuz kaç çıktı? beklenen adet günü ne zamandı?Hamileyim
çok sevındım canımm hayırlı ugurlu olsunnnHamileyim