Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence regle 3 gün yok ya regl gününüz ya da 1 güm falan gecikmiş gibi
Benim 3 gün kala yok denecek kadar az çizgiydi
Çünkü epey koyulaşmış beta an az 200 çıkar gibi
Tebrik ederim
Regl üç gün var bugün yaptım bu testleri sonuç bu kanda negatif çıktı belim ağrıyor bide adet gibi kasıklarım bilmiyorum belgi regl günüm geliyo ondandır
Regl üç gün var bugün yaptım bu testleri sonuç bu kanda negatif çıktı belim ağrıyor bide adet gibi kasıklarım bilmiyorum belgi regl günüm geliyo ondandır
Genelde adeti düzensiz kadınlarda geç döllenme olabiliyor imiş benim 2 gün önce yada iki gün sonra 1 gün önce yada bir gün sonra yada günü gününe hep düzensiz oluyorum ilk gebeligim 6 haftalık iken öğrendim doktor kalp atışı yok dedi benim 7 haftasında kalp atışı oldu adeti düzensiz geç döllenme genelde 7 haftalık iken olur imiş kan negatif çıkar imiş çünkü geç dol olusuyo imiş bakalım bekleyip gorcez yine aynı mı