Regl 3 gün kala silik çizgi çıkar mı

Regl üç gün var bugün yaptım bu testleri sonuç bu kanda negatif çıktı belim ağrıyor bide adet gibi kasıklarım bilmiyorum belgi regl günüm geliyo ondandır
Teste pozitif çıkıp kanda nasıl negatif çıkar çok enteresan ya ilk kana karışır sonra idrara geçer 3 testte de bariz çizgi çıkmış

Teste pozitif çıkıp kanda nasıl negatif çıkar çok enteresan ya ilk kana karışır sonra idrara geçer 3 testte de bariz çizgi çıkmış
Genelde adeti düzensiz kadınlarda geç döllenme olabiliyor imiş benim 2 gün önce yada iki gün sonra 1 gün önce yada bir gün sonra yada günü gününe hep düzensiz oluyorum ilk gebeligim 6 haftalık iken öğrendim doktor kalp atışı yok dedi benim 7 haftasında kalp atışı oldu adeti düzensiz geç döllenme genelde 7 haftalık iken olur imiş kan negatif çıkar imiş çünkü geç dol olusuyo imiş bakalım bekleyip gorcez yine aynı mı

Regl üç gün var bugün yaptım bu testleri sonuç bu kanda negatif çıktı belim ağrıyor bide adet gibi kasıklarım bilmiyorum belgi regl günüm geliyo ondandır
Alttaki lh testi hcg degıl ilk ikisi hcg testı mı eger oyleyse baska bır marka hcg testı alıp deneyın lutfen inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…