Regl 3 gün var ama..

Eklentiler

• B683B6C5-AE11-4DBB-82DD-E648897B9AAE.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 5D1D1902-2643-46F5-9399-9BE0EDD05166.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
Dün akşam uykumda bende su diye uyandım dilim damağım kurulmuştu ilk defa 2 gündürde boşluklarımda ağrılar oluyor bugünde sağ kasıkta hafif ağrım oluyor
Bebek yerleşmeye çalışırken ağrıda olabiliyor inşallah istediğiniz gibi olur her şey
Amin inşAllah. Benim beklemeler yine bi sonra ki aya kaldı maalesef
Her şeyin zamanı var moralinizi bozmayın

Bebek yerleşmeye çalışırken ağrıda olabiliyor inşallah istediğiniz gibi olur her şey

Her şeyin zamanı var moralinizi bozmayın
Yok hiç bozulmadı moralim aksine mutlu oldum daha fazla gecikmeden regl olmama böylelikle doktor işi daha fazla ertelenmemiş oldu :))

Canım akintida ve göğüslerde bir farklılık var miydi sende

Merhaba benim de adetime 5-6 gün kadar var su olayını bende ilk defa duydum sizden. Normalde çok su içen bi insanım zaten ama bu son 10 gündür falan uykumdan uyanıyorum ben de sanki çölde uyumuşum gibi
Bunun dışında 5 gün önce dısardayken çok fazla bi akıntı geldi, ben erken adet oldum diye tuvalete koştum hatta. Sürekli akşam koltukta uyur oldum ve göğüs ucum çok acıyor ama ben 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum ondan olabilir mi acaba sizce

Ben hamile olduğumu bilmeden önce çok uykum geliyordu sürekli uyumak istiyordum halada öyleyim daha yeni 4 haftalik hamileyim çok şu içiyordum ve tuvalete sürekli gidiyordum tabi bunlar adetim 2. ama bende tam tersi akıntı olmamıştı yani çok azdı bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 12 gün sürüyormuş bir defa bende vurulmustum ozamn doktorum bir gün geçse daha git test yaptır demişti

Cevabınız için teşekkür ederim daha yeni görebildim. O ay adet olamadım iğnenin etkisiydi muhtemelen o belirtiler. Ancak su anda da şöyle bir sorun var adetime 7 gün var çok açık pembe bir iki damla akıntım geldi ve geçti bir daha gelmedi. Bunda şüphelenecek bir durum var mı sizce ya da başka bişey midir ki bu arada Allah bağışlasın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Rica ederim ben düşük yaptım ögrendikten 1 hafta sonraşuan bende sizin gibi adet bekliyorum benim 2 gun kalmış insallh olmayız ama regl belirtileri yaşıyorum hamile olduğum ay hiç regl belirtisi yaşamamıştim ama bazıları yerleşme kanaması diyorlar ona ama bilmiyorum hiç bende olmamıştı tabi herkesin bedeni

Çok Çok geçmiş olsun üzülmeyin demek saçma olur insan elbet üzülüyor ama en azından hamile kalabiliyorsunuz bakın benim 2 senedir hiç öyle olmadı. Bir de düşük sonrası ilk 3 ay tekrar olma olasılığı da fazlaymış diye okuduğumu hatırlıyorum. Mübarek Ramazan ayı Rabbim yardımcımız olsun

Rica ederim ben düşük yaptım ögrendikten 1 hafta sonraşuan bende sizin gibi adet bekliyorum benim 2 gun kalmış insallh olmayız ama regl belirtileri yaşıyorum hamile olduğum ay hiç regl belirtisi yaşamamıştim ama bazıları yerleşme kanaması diyorlar ona ama bilmiyorum hiç bende olmamıştı tabi herkesin bedeni
Çok sagolun evet öyle oluyor insanın elinde değil benim tuplerim kapalıydı açıldı sonra ilk ay hamile kaldım ama işte düşükle sonuçlandı bende kendimi öyle avutuyorum daha önce hiç gebelik yaşamamıştım. rahim filmi falan çektiniz mi bende hiç kalmayınca çekmiştim ve her iki tupumde kapalı çıkmıştı

Evet çektirdim 1 sene kalmayınca annem 30 sene önce çektirmiş onun da kapalı çıkmış açılınca 4 yıldan sonra hemen ben olmuşum. O yüzden demekki tüptenmiş sizin kalmanız daha kolay inşallah 6 ay bile geçmeden hemen Kalıcaksınız Bu arada bir damla kanlı akıntı geldi bugün de doktoruma sordum önemli değil dedi sadece hafif kaşık bel ağrımda var adetten 1 hafta önce hiç olmaz böyle insanın içi içini yiyo

Ay hadi insallh ikimizde bu ay güzel haberler alırız benim yarın adet tarihim bende çok sabırsızım ama çok kaptırmak istemiyorum hamilelik belirtilerine sonra hüsranla sonuclaninca çok üzülüyorum belki yerleşme kanamasidir seninki biliyorum zor ama çok strese sokma kendini insallh hamilesindir

İnşallah adet için bana haber verirsen çok mutlu olurum rahatsız olmazsan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…