Regl 4 gun gecti fakat test negatif

sttnckmsakkskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
216
61
98
28
Merhaba kızlar benim 4 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olmadım 8 gün önce pembe lekelenmem oldu çok az reglimin ilk günü çok sancim vardı tamam dedim olcam bugün hala olmadım kuyruk sokumundan kasıklarıma doğru agrım var sadece biraz da göğüslerim şişti bugün laboquick marka normal testlerden yaptim sonuç negatif gün içinde nescafe cay ictkten sonra yaptımm ama etkilemiş olabilir mi bilmiyorum benim gibi olup da hamile olduğunu öğrenen var mi bugün kan vermeyi düşünüyorum ama kararsizim fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

kan testinde çıkar. Testleri ise sabahları yapınca daha doğru sonuç verdiği söyleniyor. İsterseniz sabah bir daha test uygulayın ya da direk kan verin. Ben beklediğim adet günümden 5 gün kadar sonra öğrenmiştim aslında 4 gün de az değil ama herkesin ki farklı tabi

Kanda çıkabilir. Biraz sabredip 2-3 gün daha bekleseniz daha doğru sonuç alırsınız. Gebelikte hcg hormonu her 48-72 saatte bir, iki katına çıkıyor ama yok sabredemiyorum diyorsanız kan testi yaptırın.

Ilk bebeğim de adet tarihimden önce öğrenmiştim hamile olduğumu anlamadım kafam çok karıştı

Bende senin gibi oldum testler negatif ama ben hamileymisim. Testlere güven olmuyor daha sonra düşük yapınca hamile olduğum anlaşıldı
Ben de ayni durumdayim gecikmemin 2. Gunu 0.20 cikti 5. Gün bugün aşırı midem bulanıyor elim ayagim titriyor bi tuhaf oluyorum adette olmadim gec döllenme diye bir durum da varmış bir hafta bekleyeyim tekrar gideceğim.. Cok geçmiş olsun bu arada Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin..

Canım Allah korumuş bebeğini iyi demi şimdi gözün aydın

Canım Allah korumuş bebeğini iyi demi şimdi gözün aydın
Pko var bende normalde. Ilacsiz adet görememeye başlamıştım. Hiç ihtimal vermiyordum yani.

Elhamdulillah teyzesi şimdi 8 buçuk aylık cimcime bir kızım var. ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…