- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 98
- 28
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
-
Teşekkür ederim kan testinde de mi çıkmaz diyorsunuz1 hafta bekleyip testi tekrarlayın 4 günde çıkmaz diye biliyorum en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerekirmiş
Ilk bebeğim de adet tarihimden önce öğrenmiştim hamile olduğumu anlamadım kafam çok karıştıkan testinde çıkar. Testleri ise sabahları yapınca daha doğru sonuç verdiği söyleniyor. İsterseniz sabah bir daha test uygulayın ya da direk kan verin. Ben beklediğim adet günümden 5 gün kadar sonra öğrenmiştim aslında 4 gün de az değil ama herkesin ki farklı tabi
Gönlünüze göre olur inşallah sonucunuz :)testte 1 2 saat sonra silik çizgi cıktı kan verdim su an hastanedeyim
Sonuc 0.16 yani negatif ama hala da regl olmadım kaç gün oldu :/Gönlünüze göre olur inşallah sonucunuz :)
Bende senin gibi oldum testler negatif ama ben hamileymisim. Testlere güven olmuyor daha sonra düşük yapınca hamile olduğum anlaşıldıSonuc 0.16 yani negatif ama hala da regl olmadım kaç gün oldu :/
Ben de ayni durumdayim gecikmemin 2. Gunu 0.20 cikti 5. Gün bugün aşırı midem bulanıyor elim ayagim titriyor bi tuhaf oluyorum adette olmadim gec döllenme diye bir durum da varmış bir hafta bekleyeyim tekrar gideceğim.. Cok geçmiş olsun bu arada Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin..Bende senin gibi oldum testler negatif ama ben hamileymisim. Testlere güven olmuyor daha sonra düşük yapınca hamile olduğum anlaşıldı
Canım Allah korumuş bebeğini iyi demi şimdi gözün aydınBenim de 10 gün falan geçmişti. Test yaptım negatif çıktı. Tarlusal kullandım ama yine olmadı. Doktora gittim ki hamileymişim.
Geç döllenme olmuş. Allah tan hayırlısını diliyorum. Gönlünce olur inşallah..
Pko var bende normalde. Ilacsiz adet görememeye başlamıştım. Hiç ihtimal vermiyordum yani.Canım Allah korumuş bebeğini iyi demi şimdi gözün aydın
Benim de kanamam var su an yeni oldu regl olmaya başladımBende senin gibi oldum testler negatif ama ben hamileymisim. Testlere güven olmuyor daha sonra düşük yapınca hamile olduğum anlaşıldı
Maşallah Allah bağışlasın:)Pko var bende normalde. Ilacsiz adet görememeye başlamıştım. Hiç ihtimal vermiyordum yani.
Elhamdulillah teyzesi şimdi 8 buçuk aylık cimcime bir kızım var. ❤❤❤
Aminnn. Çok teşekkür ederimMaşallah Allah bağışlasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?