Regl (adet) gecikmesi ve negatif test sonucu

Remingooo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
1.024
957
53
Kızlar merhaba adetim 10 gün gecikti idrar da test yaptım negatif 9. gün kan verdim oda negatif 0.01 çıktı değerim hala gebelik ihtimali var mı? yoksa da neden bu kadar gecikmiş olabilir doktora adet oluncamı gitmeliyim şimdi mi yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada reglim normalde ennn fazla 4 gün gecikirdi.
Belirtilerim ise: göğüs şişmesi (ayrıca çok damar çıktı göğüslerimde ilk defa)
bel - kasık ağrısı (kasıklarım batıyor)
mide yanması ( reflüm var ama son günlerde çok arttı şikayetim)
ve sık idrara çıkma

Kızlar merhaba adetim 10 gün gecikti idrar da test yaptım negatif 9. gün kan verdim oda negatif 0.01 çıktı değerim hala gebelik ihtimali var mı? yoksa da neden bu kadar gecikmiş olabilir doktora adet oluncamı gitmeliyim şimdi mi yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada reglim normalde ennn fazla 4 gün gecikirdi.
ve sık idrara çıkma
9.günde kanda yapılan gebelik testi çıkardı hamile kalmaya çalışmaya yeni başladıysanız ilk bi kaç ay adet döngüsünde değişmeler olabilir hormonal değişikliklerden dolayı

9.günde kanda yapılan gebelik testi çıkardı hamile kalmaya çalışmaya yeni başladıysanız ilk bi kaç ay adet döngüsünde değişmeler olabilir hormonal değişikliklerden dolayı
10. günnde doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamamış dedi adet söktrücü verdi kanların çıkınca kullan dedi kan tahlili vermemi sitedi hemşireye yönlendirdi hemşire ile kan vermeye giderkne ne istediğin sordum gebelik testi istemiş dedi dün gece vermiştim çıkmamıştı gebelik dedim ozaman gerekyok dedi vermeden çıktım bugün 13. gün hala olmadım ilacıda kullanmadım acaba hala oalbilir mi diye süphe etmiyor değilim başka bir doktoruma sordum süpheniz varsa test yapın dedi olma ihtimali hala olabilir diyor gibi geldi kafam çok karıştı :KK43: (bu arada dün gece test verdiğmide söylemiştim doktora ama ona rağmen istemiş kan tahlilini bena caba unuttumu diye düsündüm oan hemşirede gerek yok ozaman diyince ama şuan düsününcekafamı kurcalıyor acaba odamı olmasından hala süphe ediyordudiye )

Altta yatan baska bir hastalik vs yoksa (mantar, pcos vb) gebelik supheniz devam eder her zaman, ozellikle evli cinsellik yonunden aktif kadinlarda. Yani doktorlar boyle bakiyor meselelere.

Ama son supheli iliski ustunden en az 10 gun gectiyse ve kanda hcg cikmiyorsa gebe degilsinizdir.

Altta yatan baska bir hastalik vs yoksa (mantar, pcos vb) gebelik supheniz devam eder her zaman, ozellikle evli cinsellik yonunden aktif kadinlarda. Yani doktorlar boyle bakiyor meselelere.

Ama son supheli iliski ustunden en az 10 gun gectiyse ve kanda hcg cikmiyorsa gebe degilsinizdir.
dün yine idrar testi yaptım negatif heralde olsa artık çıakrdııı değilmi idrardada

Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺

ve sık idrara çıkma
Aynı durumdayız bana umut olun nolur

Back
X