• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl ağrısı gibi ağrısı olup pozitif gören oldu mu

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
1.158
452
323
Transfer+6. Gün bugün
Akşam üzeri karnım o kadar ağrıdi ki adet olacakmış gibi sanki
Belirti aramicam desem de oturdum ağladım baya. Çok zormuş..negatif olursa nasıl yıkılacağım Allah bilir
Bu şekilde olup pozitif sonuç alan oldu mu acaba
Umut.. 😔

Transfer+6. Gün bugün
Belirti aramicam desem de oturdum ağladım baya. Çok zormuş..negatif olursa nasıl yıkılacağım Allah bilir
Umut..
Progestan fitil adet sancısına benzer ağrılar yapıyor bende ilk günden beri var. Neden ağlıyorsun ağlayacak bişey yok çok normal 🥹

Düşüncelerimi duygularımı kontrol edemiyorum bugünden beridri😔
Transfer+6. Gün bugün
Umut.. 😔
Benim doğal gebelikti ama evet ilk zamanlar adet sancısı gibi hafif sancılar çekiyordum sonra kayboldu

Benim doğal gebelikti ama evet ilk zamanlar adet sancısı gibi hafif sancılar çekiyordum sonra kayboldu
Geçen sene doğal hamile kalmıştım. Test yaptığım günün akşamı hiç agrim falan yoktu. Sadece dört beş gün öncesinde bel ağrısı alt karın ağrısı olmuştu
Şimdi yine aynı belirtileri aradım ama bildiğin adet sancısı olunca üzdü :(

Geçen sene doğal hamile kalmıştım. Test yaptığım günün akşamı hiç agrim falan yoktu. Sadece dört beş gün öncesinde bel ağrısı alt karın ağrısı olmuştu
Şimdi yine aynı belirtileri aradım ama bildiğin adet sancısı olunca üzdü :(
Benimkide bildiğin adet sancısıydı kişiden kişiye değişir kafana takmamamaya çalış zor evet ama kendini dinleme rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınızı doldursun inşallah

Benimkide bildiğin adet sancısıydı kişiden kişiye değişir kafana takmamamaya çalış zor evet ama kendini dinleme rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınızı doldursun inşallah
Allah razı olsun. Bugün böyle oldu
Yarın daha iyi geçer inşallah sağolun 🙏

Back
X