- 22 Şubat 2025
- 261
- 98
- 18
- 24
- Konu Sahibi courtlawer
-
TamamSıcak suya şeker atıp iç canm, çok iyi geliyor. Çok çektim regl ağrısından, içim acıdı şuan.
Peki şuan durumunuz nasılSıcak suya şeker atıp iç canm, çok iyi geliyor. Çok çektim regl ağrısından, içim acıdı şuan.
Bende pcos var. O yüzden aderlerim düzenli değil. . 3 ay hiç adet olmuyordum, 3 ayın sonunda adetin ilk günü ağlayarak acile gidiyordum. Hem ağrım çok oluyordu hemde mide bulantım. İlk dogumumu yapinca bitti çok şükür. Şimdi hem adetlerim daha düzenli hemde neredeyse hiç ağrım olmuyor. Darısı başına inşallah.Peki şuan durumunuz nasıl
Nasıl geçti
Çok çekiyorum iki büklüm oluyorum bedenimin her yerini tırmalıyorum onun acısı yüzünden o kadar kötüyümki ama etrafımda kimse anlamıyor bunu
Hep çok ağrılı geçiyorsa kendinize bir baktırmakta fayda var bence, bende kist çıktı mesela. Sağlık ocağına gidip regl ağrısı için ağrı kesici de yazdırabilirsinizRegl ağrısına çare bulan varmı
Ağrıdan ölmek üzereyim
Mide bulantımda oluyor galiba tansiyonum düşüyor. Eskiden sicak suyu pet şişeye doldurarak koyardım. Ama bunun zararlı olduğunu öğrendim ve bıraktım. Sonra ilk önce papatya çayı sonrada kahfe içiyordum. Ama pek geçmiyordu. Benim adetim düzenli ama her ilk günüm resmen öbür dünyaya gidip geliyorum. Çok dayanamıyorum. Doktorda her genç kızda olan bir durum dedi geçti. Pek onemsemedi. Sizin adınıza sevindim. Evlenip çocuk planlaması zamanına kadar ne yapicam bu ağrı ile:/Bende pcos var. O yüzden aderlerim düzenli değil. . 3 ay hiç adet olmuyordum, 3 ayın sonunda adetin ilk günü ağlayarak acile gidiyordum. Hem ağrım çok oluyordu hemde mide bulantım. İlk dogumumu yapinca bitti çok şükür. Şimdi hem adetlerim daha düzenli hemde neredeyse hiç ağrım olmuyor. Darısı başına inşallah.
Ağrı kesici dahada kötü yapıyor. Bir araştırayımHep çok ağrılı geçiyorsa kendinize bir baktırmakta fayda var bence, bende kist çıktı mesela. Sağlık ocağına gidip regl ağrısı için ağrı kesici de yazdırabilirsiniz
Ilk başladığı zqmandan bu yana çok ağrılıHep çok ağrılı geçiyorsa kendinize bir baktırmakta fayda var bence, bende kist çıktı mesela. Sağlık ocağına gidip regl ağrısı için ağrı kesici de yazdırabilirsiniz
Araştırıcam. Ama benim ülkede o bitki varmı bilmiyorumŞu anki ağrı için değil ama bundan sonrası için testere dişli aslan pençesi çayını düzenli olarak içersen adetlerin çok rahat geçer. Ben hormon düzensizliği için içmiştim ve işe yaramıştı. Aynı zamanda adet ağrıları için de yapılıyor. Araştırıp yapabilirsin.
Çok iyi anlıyorum seni. Herkes doğum sancısı şöyle zor böyle zor diye anlatıyordu, doğumdan sonra dedimki ben adet oldugumda bundan çok daha fazla ağrı çekiyordum. Kendimi kaybediyordum adet olurken, doğum beni o kadar zorlamadı.Mide bulantımda oluyor galiba tansiyonum düşüyor. Eskiden sicak suyu pet şişeye doldurarak koyardım. Ama bunun zararlı olduğunu öğrendim ve bıraktım. Sonra ilk önce papatya çayı sonrada kahfe içiyordum. Ama pek geçmiyordu. Benim adetim düzenli ama her ilk günüm resmen öbür dünyaya gidip geliyorum. Çok dayanamıyorum. Doktorda her genç kızda olan bir durum dedi geçti. Pek onemsemedi. Sizin adınıza sevindim. Evlenip çocuk planlaması zamanına kadar ne yapicam bu ağrı ile:/
Teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum seni. Herkes doğum sancısı şöyle zor böyle zor diye anlatıyordu, doğumdan sonra dedimki ben adet oldugumda bundan çok daha fazla ağrı çekiyordum. Kendimi kaybediyordum adet olurken, doğum beni o kadar zorlamadı.
Evet doktorlar hiç önemsemiyor maalesef. Ben pcos olduğumu bile evlendikten sonra öğrendim. Bekarken vajinal muayene yapmadıkları için teşhis koyamadı, evlenince geçer dedi . Ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin ama karnına koymak zararlı tabi.
Ilaçla hiç geçmiyor zaten bende. Diğer kızlar çabuk ağrı kesici alıyorlar ve hemen geçdi diyorlar ama beni daha beter yapıyorKendimi bildim bileli reglim ağrılı geçer doktor bana felden dil altı vermişti onu içiyordum popomun Altına sıcak su torbası koyuyordum öyle rahatlıyordum ama doktora danışmadan ilaç felan alma
2 bardak böyle yapdım siz yazdiğınız zaman. Şuan birazcık hafiflediSıcak suya şeker atıp iç canm, çok iyi geliyor. Çok çektim regl ağrısından, içim acıdı şuan.
Bir doktora görünsen belki kist felan vardırIlaçla hiç geçmiyor zaten bende. Diğer kızlar çabuk ağrı kesici alıyorlar ve hemen geçdi diyorlar ama beni daha beter yapıyor
Tamam. Teşekkürler. Bizimde bir gün seçilme şansımız olur, umudumuzu kaybetmeyelimBenim ağrı kesici almadan asla geçmiyor ağrım. Aprol, majezik bunlar bana iyi gelenler. Siz doktora danışmadan içmeyin ama.
Bir de ılık suya tarçın veya karanfil hangisi varsa atılıp içildiğinde ağrıyı hafiflettiğini okudum. Deneyebilirsiniz.
Ayaklarınızı, belinizi sıcak tutun. Sürekli yatar durumda olmayın biraz yürümeye çalışın evin içinde yürüdükçe sökülmesi daha kolay olur rahatlarsınız.
Regl ağrısı çekmeyen kadınlar bu dünyada seçilmiş insanlar gibi geliyor bana. Keşke o gruba dahil olma şansımız olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?