Regl belirsizliğim

photodiary2017

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
580
809
23
Merhaba arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var zira sizin fikir ve önerileriniz diğer konumda bni sakinleştirmişti.
Ben bu ayın başında 1 Aralık’ta regl oldum. Ama 4 gün boyunca leke geldi normal adet olmadım hiç böyle olmamıştım. Bugün normal her ay olan adetimi oldum. Ama takvimime göre 13 gün vardı adetime. Ancak bugün olduğum regl normal olan. Çünkü herzamanki gibi ağrı ve akış hızı normal. Diğerinde hafif ağrı oldu. Ve 2 haftadır kasıklarım ağrıyo.
Ben PKO Luyum. Ve kilo problemim var. Ancak onun dışında belli aralıklarla tam kan tahlili yaptırıyorum herşey çok iyi bi sıkıntım Yok. Kasım’ın 3. Haftasında da tahlil yaptırdım ve hamilelik normal testlerde çıkar mı bilmiyorum ama çıkmadı birşey. Ayrıca korunuyoruz hamilelik riski olamaz bence.
Bunların dışında en son kist için doktora gittiğimde kist Yok olmuş küçülmüş demişti.
Randevum yarına ve doktora gidene kadar rahat edemem ben benzerleri başına gelen oldu mu? Ablam ben oğlumda aynı bu şekilde hamile kaldığımı öğrendim üstüne oldum diyor.
 
Pkolularda hamile kalmak çok basit olmuyor malesef. Hamilelik içib Beta Hcg değerine bakılması gerekiyor. kilo vermeye çalış yarın öbür gün çok skntılar yaşarsın. regli düzensizliği bu hastalıkla en büyük belirti zaten smear testini yaptır.
 
Korunması, ilişki olmadıyda çokta bir ihtimal yok.
Ama PKO'lularda düzensizlik zaten normal. Hormonlar düzenli olmadığı için erken olmuşsunuzdur.
 
bende pko luyum yilda 3 kez regl olunca ay busene cok oldu diye sevinirdim
ama bir ara bir ayda 3 kere regl oldum kistlerden kaynakliymis
 
Arkadaşlar teşekkürler. Ben pko yum ama hiç adet düzensizliğim olmadı her ay aynı dönemde saat gibi şaşmazdı. O nedenle ilk kez böyle olmam telaşa soktu beni.
Kilo veremiyorum ne yaptıysam veremedim ve çabalarımın sonuçsuz kalmasıyla şimdilik bu fikri bi kenara attım açıkçası.
Bu adet ise diğer olan neydi o adet değil sadece daha farklı bişeydi.
Ablam da pko lu hiç tedavi olmadan 3 çocuğu oldu. Doktor kilo verirsem daha rahat hamile kalabileceğimi söylemişti. Ama zaten biz 2 yıl daha düşünmüyoruz.
 
Back
X