Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende eşimi ikna edemediğim için yumurtlama günü dışında korunmuyor sadece. sanki istemem yan cebime koy der gibi hali var. O yüzden inşallah benim de tutmuştur diyorum da hiç sanmıyorum akıntı yokArkadaşım kızına öyle hamile kaldı. Bişey olmaz daha yeni temizlendim diye korunmamış.
Yumurtlama gunlerini hesplattirma esine. Benimki tam tersi yumurtlama hesapliyor benim yerime :) tam edet tarihini dogru verme. Ayrica seni taniyorum bayadir yoktun ortalikta. İnsAllah hayirlisiyla gebe kalirsin cnm :)Bende eşimi ikna edemediğim için yumurtlama günü dışında korunmuyor sadece. sanki istemem yan cebime koy der gibi hali var. O yüzden inşallah benim de tutmuştur diyorum da hiç sanmıyorum akıntı yok
Ay canım benim inşallah aylardır ikna etmek için uğraşıyorumYumurtlama gunlerini hesplattirma esine. Benimki tam tersi yumurtlama hesapliyor benim yerime :) tam edet tarihini dogru verme. Ayrica seni taniyorum bayadir yoktun ortalikta. İnsAllah hayirlisiyla gebe kalirsin cnm :)
Regl olurken bile hamile kalan duydum :)Başlıkta da belirttigim gibi regl bitiminden 1 gün sonra korunmasiz ilişki sonucu hamile kalmış olan var mı?