Regl bitiminden 1 gün sonra hamilelik olasılığı?

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Başlıkta da belirttigim gibi regl bitiminden 1 gün sonra korunmasiz ilişki sonucu hamile kalmış olan var mı?

Arkadaşım kızına öyle hamile kaldı. Bişey olmaz daha yeni temizlendim diye korunmamış.

Arkadaşım kızına öyle hamile kaldı. Bişey olmaz daha yeni temizlendim diye korunmamış.
Bende eşimi ikna edemediğim için yumurtlama günü dışında korunmuyor sadece. sanki istemem yan cebime koy der gibi hali var. O yüzden inşallah benim de tutmuştur diyorum da hiç sanmıyorum akıntı yok

Eğer yumurtlama gününe yakın zamansa tutmuştur canım

Bende eşimi ikna edemediğim için yumurtlama günü dışında korunmuyor sadece. sanki istemem yan cebime koy der gibi hali var. O yüzden inşallah benim de tutmuştur diyorum da hiç sanmıyorum akıntı yok
Yumurtlama gunlerini hesplattirma esine. Benimki tam tersi yumurtlama hesapliyor benim yerime :) tam edet tarihini dogru verme. Ayrica seni taniyorum bayadir yoktun ortalikta. İnsAllah hayirlisiyla gebe kalirsin cnm :)

Yumurtlama gunlerini hesplattirma esine. Benimki tam tersi yumurtlama hesapliyor benim yerime :) tam edet tarihini dogru verme. Ayrica seni taniyorum bayadir yoktun ortalikta. İnsAllah hayirlisiyla gebe kalirsin cnm :)
Ay canım benim inşallah aylardır ikna etmek için uğraşıyorum :D şimdilik takvim yöntemine ikna ettim o kadar. dediğin gibi yapcam bakalım.

Ben kaldim hemem bittigi gunun ertesi gnu kesin olarak belirtebilirim doktorumda hesabi ile benim hesabim ayni tutuyor ve bir tek o gun korunmasiz oldu , adetim 5 gun gecikmisti ama beni cogu zaman 3 gn fln gecikme oluyordu 5.gun cok nadir bi durumdu ama yinede ihtimal vermiyirdum tutmamistir diye ve test yaptm pozitif cikti cok sasirdim

Bir onceki ay yumurtlama gnunde korunmasiz oldu gebe kalmadim diger ay nasi olsa olmaz diye umursamadim ama hemen adet bitiminde tuttu

Ben de hamile kaldım,adetim bittiği gün olmaz diye korunmadım, korunmadığımız tek gün oydu, adetlerim de düzenlidir şaşmaz ama hamile kaldım, beklemiş sperm olabiliyormuş yumurta atılınca da döllenme oluyor demekki

Arkadaşlar çok teşekkür ederim belki bu sefer tutmuştur sakince bekleyeyim. olmazsa da üzülmek yok ne yapalım.

Ben de öyle hamile kaldım. Regl sonrası ilişkiyle kızım olacak inşallah

Back
X