esgisu ÖmEr&EzGi Kayıtlı Üye 12 Mart 2010 102 0 96 39 İstanbul 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esgisu #1 Mrb benim sorum hamileyken regl görmek ne kadar mümkün ve bu diğer regl dönemindeki kanamalar gibimi oluyor acaba:uhm:
Mrb benim sorum hamileyken regl görmek ne kadar mümkün ve bu diğer regl dönemindeki kanamalar gibimi oluyor acaba:uhm:
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esgisu #2 esgisu .!.: Mrb benim sorum hamileyken regl görmek ne kadar mümkün ve bu diğer regl dönemindeki kanamalar gibimi oluyor acaba:uhm: Genişletmek için tıkla... selam hamileliğin ilk aylarnda böyle kanamalar olabilir. ancak ilerlyen dönemlerdeki kanamalarda doktorunuzun sizi görmesi şarttır. aksı bir durum olmaması için ultrason muayenesine gidiniz.
esgisu .!.: Mrb benim sorum hamileyken regl görmek ne kadar mümkün ve bu diğer regl dönemindeki kanamalar gibimi oluyor acaba:uhm: Genişletmek için tıkla... selam hamileliğin ilk aylarnda böyle kanamalar olabilir. ancak ilerlyen dönemlerdeki kanamalarda doktorunuzun sizi görmesi şarttır. aksı bir durum olmaması için ultrason muayenesine gidiniz.