regl dönemi siniri..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar hanımlar,her ay reglim gecikiyor ve bende normal olmayan bi sinir sıkıntı bunalma var,bu arada 2,5 aylık nişanlıyım ve bu dönemlerde nişanlımı o kadar çok üzüyorumki dün yanımdaydı bugün neden gelmedin diyorum bi mesaja 5 dk geç cevap verse niye hemen yazmıyosun herşeyine bi kulp buluyorum yani hastalandığım zaman rahatlıyorum ama hastalanana kadar kök söktürüyorum siz nasıl atlatıyosunuz bu dönemi varmı sakin kalma yönteminiz?

Park ettim ben buraya.
Aynı dert var.
Bazen engelliyorum ama bazense abovvv ben kendimi çekemez hale geliyorum

normal bende de sinir tavan olur o dönemlerimde

bitki çayı filan iç

Park ettim ben buraya.
Aynı dert var.
Bazen engelliyorum ama bazense abovvv ben kendimi çekemez hale geliyorum
kendi kendimi terk edesim var o derece ama kavga beni rahatlatıyo sanki çok çekilmezim biliyorum hem sinirliyim hem ağlama nöbetleri bıktım ben bu dönemden

Bendede böyle oluyor. Hatta çok sinirli olduğum günler hemen regl takvimine bakıyorum aaa bide ne göreyim yaklaşmış. Sakin sakin geçecek hormonlardan aslında hiç bir sorun yok diyorum kendi kendime. 30 yaşımda keşfettim bunu.

kendi kendimi terk edesim var o derece ama kavga beni rahatlatıyo sanki çok çekilmezim biliyorum hem sinirliyim hem ağlama nöbetleri bıktım ben bu dönemden

Ağlama benimde sıkıntım.
Nabıyorsun catlakb deseler.
Oturuyorum hüüü
Modundayım

Gecikme durumunda bende de bir sinir balonu oluşuyor. Olamamanın stresi fena.

Açıkcası ben bu anlarda az konuşmayı tercih ediyorum.
Soğukkanlı sakin biri olmama rağmen bir anda patlayarak tepki verebiliyorum. Ama bazen sık ve derin nefes alıp vererek oluşacak ani tepkiyi engelleyebiliyorum.

keşke bende rahatlatabilsem kendimi durduk yere sinirlenip ağlamaktan yoruldum

Ben de oyleyım adet zamanımda cekılmez bırı oluyorum hele bıde gecıkmıshse eyvahhh.papatya cayı ıc rahatlatıyor.bırde karsı tarafa durumu anlat senı anlar.benım kocam alıstı o donemde daha hassas davranıyor benle

bende öyleyim sürekli arasa yalnız bırak diyorum yalnız bıraktığında niye aramıyosun diye hömkürüyorum çok dengesizim

İste bende öyleyim.
Birde ağrılı oluyor.
Genelde bitki çaylarına dadanıyorum veya kk'ya

Mesela benim reglyken daha cok sinirlenme sorunum yok, ama ne zaman beni sinirlendiren bir sey olsa erkek arkadasim "O donemindesin galiba.." Diye basliyor ya.. Iste o cumle sinirlerin en buyugu..

Şu karikatürü hatirladim konuyu görünce. Tabi duygular uçlarda oluyor o dönem. Ağlamak, uzanmak, adaçayı iyi geliyor.

Eklentiler

• IMG-20141228-WA0002.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 84
Çikolata her şeyin ilacı arkadaşım :)
Evet alırım kutu kutu dido çılgınlar gibi yerim ki ben normalde ağzına tatlı sürmeyen sevmeyen bir insanım :) ama haller gelince didoooo diye markete koşturuyorum eşimi :) bende de var özellikle doğum kontrol hapı kullandığımdan beri yani son 3 senedir ekstra agresifleşiyorum. Hatta geçenlerde 2-3gun terör estirdim evde normalde de çok sakin biriyimdir. 4. Gun baba kız masadalar biri kreşten diğeri işten geldi bende yemek koyuyorum kedi gibiler :) bugün sakinim bebeler hallerim geçti dedim oooleeeyyyuy diye şebeklik yapıyorlar bana :)

Benzer bir konuda vardı

Doktorlar yazmıştı sağlıklı bir yumurtlamanın göstergesi imiş

Bunu kabul edip karşı tarafa da ilet seni mazur görsün

Eşim kavga et ağla rahatla derdi mesela

Şimdi çocuğa bile kızıyorum bazen kendimi dizginleyemiyorum gidip yatıyorum en azından terör estirmeyeyim diye

Regl döneminde ben:

Bende de sinir ve ağlama krizi çok oluyor. Ayda bir kere uzun uzun ağlıyorum bu yüzden. Sinirimi hiç sormayın. Bitki çayı falan da hiç etki etmez, uyuşturucu iğneyle güvenli bir uzaklıktan vurulmam gerekiyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…