- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 45
- Konu Sahibi ipekben375
-
O 1 hafta yanaşmayın ne olacak ki? Adet öncesi normal böyle şeyler, hormonlar kafayı yiyor.
hormonlar?
hormonlar derken? herşey normal...
Eşiniz neden bu kadar anlayışsız? Ona da söyleyin anlatın durumu, neden kaynaklandığını falan.. Hala ısrar ederse de diyecek söz bulamıyorum. Birkaç hafta dayanamayacak mı sanki?ben yanaşmıyorum zaten... eşim yanaşıyor ama problem oluyor işte....ben istemediğim için....
sıkıntı o....
nerden biliyosunuz? yani regl dönemi hormon değişimleri olmuyo mu? ben de durumunuz bundan kaynaklanıyor olabilir dedim. dert edecek bişey yok.
çünkü testlerim yapıldı, yani hormon testlerim... oradan biliyorum...
Eşiniz neden bu kadar anlayışsız? Ona da söyleyin anlatın durumu, neden kaynaklandığını falan.. Hala ısrar ederse de diyecek söz bulamıyorum. Birkaç hafta dayanamayacak mı sanki?
Çok büyük bir dert değil bu..o bir hafta sevismeyiverin ne olacak?
Niye çok mi abaza eşiniz afedersiniz?Bir iki hafta bekleyemeyecek durumdaysa normal olmayan odur..tuhaf ya..regl dönemiyle birleşince 2 hafta oluyor...
o sıkıntı zaten... benden ziyade eşime...
İyide bu çok saçma, kimse uykudan uyandırılıp hadi sevişelim diyerek sevişmek istemez ki. Eşiniz çok bencilce davranmış , sizde robot değilsiniz sonuçtaolay çıkıyor evde... aslında yine öyle bir dönemdeyim şu an.....
dün gece istemiyorum... hem gün içerisinde çok çalıştım yorgunum, hem de regl olucam dedim...
bu da gece yarısı saat 2 de falan oluyor, uyandırdı beni hadi dedi...
bende olmaz deyip, nedenleri sıralayınca...
kıyamet koptu....
böyle zamanlarda nefret ediyorum... evlilikten ve cinsellikten...
Niye çok mi abaza eşiniz afedersiniz?Bir iki hafta bekleyemeyecek durumdaysa normal olmayan odur..tuhaf ya..
Ha tamam..iki hafta sevişmeden durunca sizi huzursuz edip hadi hadi filan demesi normal yani?Memnun gibisiniz bu haz yaşama halinden..şöyleki.... muhakkak 2 günde 1 cinsellik yaşıyoruz...
bu biraz abazalıktan ziyade... sanırım paylaşıma açık olmak... ten teması...
haz yaşama isteği.......
ama işte benim son senelerde böyle bir problemim olduğu için öfkeleniyor... (ister istemez.... )
ama işte ben bu sefer üzülüyorum.... o da üzülüyor tabii ki... ama bardak bir kere kırılmış oluyor....
uf bende de o sıkıntı var.
ek olarak, ben 1 hafta gözlerimden alev, burnumdan duman çıkar şekilde geziyorum ortalıkta..
eşim bazen soruyor ne zaman sinirin geçecek diye
son olarak sana şu karikatürü armağan etmek isterim -_-
Eki Görüntüle 2023396
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?