- Konu Sahibi sessizliiik
Selam bayanlar. Yarın bir yolculuğa çıkacağım ama reglin yoğun olduğu güne denk geldi. Yolculukta nasıl rahat edebilirim , kıyafete geçmesini nasıl önlerim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bayanlar. Yarın bir yolculuğa çıkacağım ama reglin yoğun olduğu güne denk geldi. Yolculukta nasıl rahat edebilirim , kıyafete geçmesini nasıl önlerim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Yok elmi öyle deme, fil sırtında değil araba koltuğunda gidecek de olsan yoğun gülerde insan mahvoluyor. Arabadan indiğin anda cırrt diye bir akıntı, ardından bir ıslaklık ve tuvalete koşturmaca(( Çok yaşadım iyi bilirim, henüz çözüm bulamadım.
ben ilk iki gun asagidaki kilotu giyiyorum gecmiyordu bi yere. yoksa arkami kontrol etmekten, bazen de rezil olmaktan bikmistim.
basima gelen yerler, patronum arac koltugu, 12347173 kez yatagim, okul sirasi, restoran sandalyesi, misafirlige gittigimiz kisinin koltugu vs vs vs
safariye gerek yok yani. su kilotu buldum rahata erdim.
Eki Görüntüle 857129
bunu nerede bulabiliriz.? ya bendede acayip şekilde sıkıntı var bu konuda. sizin gibi o malum gunlerde yerimden kalkmaktan kokrkar oldum.
Safari yapmayacaksanız, kalın bir ped, iki kat ic camasır ile olayı çözebilirsiniz.
Süper bi yorumdu elmayra koptum![]()
Ama gerçekçi değilmiş marli. Zor durumda kalıyolarmış, ben biraz abartmışım :)
Safari yapmayacaksanız, kalın bir ped, iki kat ic camasır ile olayı çözebilirsiniz.
herkesin durumu aynı değil malesef..tek pedle günlerce idare edeni de biliyorum,bir günde 10 tane ped değiştiren de..o yüzden anlamak lazım çok zor bi durum..
Yalnız tek pedle günlerce idare etmek nasıl oluyor yahu? Demek o makyajlı ama kokmuş kadınlar tek pedle günlerce idare edenler.![]()