bende öle bişey olmuyor canım yani olsa mutlaka farkederdim benim öle çok dökülmem yok yani bakım yapıyorum onun sayesinde saçım az dökülüyo saçımı besliyo ve hızlı uzamasını sağlıyo senin saçların nasıl normalde azmı öle çok dökülürmü
normal ya öle az değil saçlarım çokta değil yada kıvırcık olunca öle görünüyor:) geçen yaz dökülüyodu çok ama kışa girince dökülme kesildi yoktu yani regl döneminde oluyo bende bakalım takipdeyim sen ne gibi bakımlar yapıyorsun zuhalll
normal ya öle az değil saçlarım çokta değil yada kıvırcık olunca öle görünüyor:) geçen yaz dökülüyodu çok ama kışa girince dökülme kesildi yoktu yani regl döneminde oluyo bende bakalım takipdeyim sen ne gibi bakımlar yapıyorsun zuhalll
Geç bir cevap biliyorum ama görünce yazmadan duramadım. Evet
1. regl dönemine yaklaşırken saçlarım ağırlaşıp yağ seviyesi artmaya ve dökülmeye başlıyor
2.regl olurken inanılmaz dökülme oluyor ama inanılmaz.
3.reglin 2. gününün sonuna doğru biranda ağırlık gidiyor saçtan yağlanma duruyor. Dökülme normal seyrine dönüyor. Evet 2. günün sonunda biranda herşey normale dönüyotr.
Bu sefer feci döküldüler. Hem regl hem besin eksikliği sanırım...
Hormonal dökülmeler regl sırasındakilrr veya demir vb gibi besin eksikliklerinden kaynaklı en azından ben öyle düşünüyorum. Bu tarz dökülmeler dışarıdan yapılan milyorlarca tutarındaki milyorlarca karışımla maalesef düzelmez. Ters giden birşey varsa İçerdrn iyileştirmek gerek.