Regl durumları

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.157
598
41
Kızlar regl olmam lazım bugun yarın, iki uc gun önceden damla damla basladı. Ne tam geliyor ne damla bitiyor. Strese girdim resmen heryerım sis agrım var sokulmuyor. Evli degilim hayatımda kimse yok, hamile degilim yanı. Streslı bir ay gecırdım buna baglı olabılır mı bilmiyorum. Icınıze bunu yasayan var mı?

Bana ne önerirsiniz sokulmesi ıcın?

(konuyu dogru yere mı actım, bilmiyorum)

Adet söktürücü bitkilerle dene,
Aslan pençesi
Hayıt tohumu
Papatya
Rezene
Çörekotu
Maydanoz
Adaçayı
Soğan kürü
Vs daha nicesi var. Belki o zaman düzene girebilir. Vücuduna bağlı tabi. Konun da taşınır jinekolog / kadın hastalıklar bölümüne zaten.

İlkkez böyle oldu. Herhangi bir duzensızlık yasamıs olsaydım daha önce bir uzmandan yardım alırdım. İlkkez oldugu İcinde hem strese girdim hem de adet arıları psikolojimi bozdu.
Cok tesekkur ederim.
Maydanoz suyu dun gece ıctım, yine yapayım ıceyım.

Vücudun dediğim gibi hangisine yatkın olursa onu dene, maydanoz suyundan olumsuz yanıt/ sonuç alırsan, soğan kürü dene. Daha etkili olur.

Arkadaş tüm içile bilecekleri yazmış :) Hele o olmadan bir kaç gün önce başlayan şişlikler, ağrılar... Ve sonucunda bekleyip hala olmamak. Umarım yakın zamanda olur da kurtulursun.

Bende de tam tersi 2 aydır 6-7 gün geriye gidiyor. Geçen ay beklediğim günden, 1 hafta erken oldum, bu ay 1 hafta daha erken oldum.
Mevsim geçişi diyorum geçiyorum, umarım öyledir :)

Olmadan once seninde boyle damla damla geliyor mu?
Gecıkıp sadece ogun mu baslıyor?
Insallah olurum gercekten cok kotu bıseymıs

Bu arada bende strese baglı yorum keske böyle damla damla da gelmese

Olmadan once seninde boyle damla damla geliyor mu?
Gecıkıp sadece ogun mu baslıyor?
Insallah olurum gercekten cok kotu bıseymıs

Benim gecikmiyor aksine 1 hafta erken oluyorum 2 aydır :)
Ama evet önce ufak belirtilerle başlar, damla görürüm, zaten onu da gördüysen en geç yarına kadar olursun.
Benim bir kaç gün önceden regl ağrım başlar, şişliklerim çok olur hep rahatsız hissederim kendimi.
Sonra işaret gelir bahsettiğiniz :) Ardından ertesi gün ve ya 2 gün içinde de olurum.
Şöyle söyleyeyim zaten stres yapıyorsan da geciktiriyorsun farkında olmadan. O yüzden stres yapmamaya çalış.
*
Bu belirtilerde olmasa işte böyle erken regl olduğumuzda anlamazdık hazırlıksız yakalanabilirdik. O açıdan belirtiler iyi oluyor bir yandan.

sabah aksam ac karnina adacayi icin. poset degil ama aktardan dökme alin. söker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…