• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl gecikmesi nolur yardım edin

djskdnemkx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
21
3
1
26
yi akşamlar arkadaşlar.En son reglim 1 kasım’da başladı 5 kasım da bitti
5 kasım ve 12 kasımda ilişkim oldu,5 kasımda ella içtim.Bugün 14 aralık hala regl olmadım.Ayrıca gergin ve stresli bir dönemdeyim.Ne yapacağımı bilemiyorum.
26 kasım
1 aralık
5 Aralık
8 Aralık
12 Aralık
13 Aralık
14 Aralık da gebelik testi yaptım hepsi negatif bir yorum yapar mısınız lütfen.
Ve ek olarak maalesef birkaç aydır hatta bazen ayda iki kere ella kullandım.Ama hiçbir zaman reglim bu kadar gecikmedi,beni korkutan da bu

yi akşamlar arkadaşlar.En son reglim 1 kasım’da başladı 5 kasım da bitti
5 kasım ve 12 kasımda ilişkim oldu,5 kasımda ella içtim.Bugün 14 aralık hala regl olmadım.Ayrıca gergin ve stresli bir dönemdeyim.Ne yapacağımı bilemiyorum.
26 kasım
1 aralık
5 Aralık
8 Aralık
12 Aralık
13 Aralık
14 Aralık da gebelik testi yaptım hepsi negatif bir yorum yapar mısınız lütfen.
Ve ek olarak maalesef birkaç aydır hatta bazen ayda iki kere ella kullandım.Ama hiçbir zaman reglim bu kadar gecikmedi,beni korkutan da bu
Ella hormonal dengenizi bozar. Adet düzeninizi bozar. Siz, bedeniniz, hormonlarınız sürekli değişiyor gelişiyorsunuz. Son aylarda da sık sık Ella kullanmışsınız yapmayın bunu kendinize, onun yerine adam akıllı bir doğum kontrol yöntemi kullanın yoksa daha burada çok başlık açarsınız ve içlerinde en iyimseri reglinizin gecikmesi hakkındakiler olur.

Ella hormonal dengenizi bozar. Adet düzeninizi bozar. Siz, bedeniniz, hormonlarınız sürekli değişiyor gelişiyorsunuz. Son aylarda da sık sık Ella kullanmışsınız yapmayın bunu kendinize, onun yerine adam akıllı bir doğum kontrol yöntemi kullanın yoksa daha burada çok başlık açarsınız ve içlerinde en iyimseri reglinizin gecikmesi hakkındakiler olur.
Yanlış olduğunun farkındayım,uyarınız için teşekkür ederim.Endişem, gebelik ihtimali.Birçok negatif testim var ama kaygılanıyorum işte ve sanırım bu gerginlik de regl geciktiriyor

Yanlış olduğunun farkındayım,uyarınız için teşekkür ederim.Endişem, gebelik ihtimali.Birçok negatif testim var ama kaygılanıyorum işte ve sanırım bu gerginlik de regl geciktiriyor
Adetinizi stres ve ella geciktirmiş. Gebe olsanız, son adet tarihinizin üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçmiş mutlaka çıkardı. Aksi mümkün değil. İçinize sinmiyorsa kan verin ama gebe değilsiniz

Back
X