Regl gecikmesi ve gebelik testi

Nottevenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
163
46
48
27
Merhabalar kızlar. 20gündür regl olmuyorum. Tarlusal kullandım 10 gün geçti hâlâ olmadım. Bugün gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Var mı yok mu anlamadım pek. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• 99505466-B082-422C-B27C-11FFF91604F7.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 149
  • 7339CA51-97FD-4C05-97F1-C12E556E49B8.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
Hamile değilsin canım en yakın zamanda doktora başvurup adet söktürücü verebilir
Ama net bır şekilde hamile değilsin için rahat etmezse yarın sağlık ocağında kan verebilirsin

Merhabalar kızlar. 50 gündür regl olmuyorum. Tarlusal kullandım 10 gün geçti hâlâ olmadım. Bugün gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Var mı yok mu anlamadım pek. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?
Çizgi var, hamile olabilirsin. Farklı bir testle daha denemeden söktürücü kullanma sakın.

Bilmiyorum 21 gün gecikti. Geç döllenme gibi durumlar olabiliyormuş çok idrak edemedim. Göğüs hassasiyeti ve koku hassasiyeti var ama tekrar test yapıp strese sokmam istemiyorum kendimi…
Yap bence canım sorun varsa doktora gidersin

Çizgi var gözüküyor 10 dakika içinde belirdiyse gebelik gibi farklı bir marka veya herhangi bir test varsa tekrar yapıp atın buraya

Testiniz varsa yenileyin bi testi o kadar gün gecmesine cikmasi lazım net olarak

Gerçekten çok tek çizgiyle karşılaştım. Cesaretim yok ki artık
Caseretlenin belki bu sefer gorceksiniz cift cizgiyi
Allahtan hic bir zaman umit kesilmez bende cok gormustum o tek cizgiyi ama her ay test yapmaktan yilmadim

Merhabalar kızlar. 20gündür regl olmuyorum. Tarlusal kullandım 10 gün geçti hâlâ olmadım. Bugün gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Var mı yok mu anlamadım pek. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?
Cizgi var..emin ol canim defalarca yaptim..hicbizaman hayali cizgi cikmiyor..gebe degilsen..ama sende cikmis biseyler..insallah kimyasal gebelik atlatmamissindir..normal gebelik testi ise..yaptigin ..erken gebelik testinden yap bu seferde..cikarsa..kan ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…