Teşekkür ederimHamile değilsin canım en yakın zamanda doktora başvurup adet söktürücü verebilir
Ama net bır şekilde hamile değilsin için rahat etmezse yarın sağlık ocağında kan verebilirsin
Çizgi var, hamile olabilirsin. Farklı bir testle daha denemeden söktürücü kullanma sakın.Merhabalar kızlar. 50 gündür regl olmuyorum. Tarlusal kullandım 10 gün geçti hâlâ olmadım. Bugün gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Var mı yok mu anlamadım pek. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?
Artık çok geç sanırım 10 gün önce kullandım. Regl olmadım hâlâ…Çizgi var, hamile olabilirsin. Farklı bir testle daha denemeden söktürücü kullanma sakın.
Bana da 2. Çizgi var gibi geldiArtık çok geç sanırım 10 gün önce kullandım. Regl olmadım hâlâ…
Bilmiyorum 21 gün gecikti. Geç döllenme gibi durumlar olabiliyormuş çok idrak edemedim. Göğüs hassasiyeti ve koku hassasiyeti var ama tekrar test yapıp strese sokmam istemiyorum kendimi…Bana da 2. Çizgi var gibi geldi
Yap bence canım sorun varsa doktora gidersinBilmiyorum 21 gün gecikti. Geç döllenme gibi durumlar olabiliyormuş çok idrak edemedim. Göğüs hassasiyeti ve koku hassasiyeti var ama tekrar test yapıp strese sokmam istemiyorum kendimi…
Heyecanlanıyorum :)Yap bence canım sorun varsa doktora gidersin
Farklı marka yok. evet 5 dk içinde belirdiÇizgi var gözüküyor 10 dakika içinde belirdiyse gebelik gibi farklı bir marka veya herhangi bir test varsa tekrar yapıp atın buraya
Gerçekten çok tek çizgiyle karşılaştım. Cesaretim yok ki artıkTestiniz varsa yenileyin bi testi o kadar gün gecmesine cikmasi lazım net olarak
Caseretlenin belki bu sefer gorceksiniz cift cizgiyiGerçekten çok tek çizgiyle karşılaştım. Cesaretim yok ki artık
Ben bir kere küretaj oldum 7.haftasında kalbi durdu. Çok korkuyorum aslındaCaseretlenin belki bu sefer gorceksiniz cift cizgiyi
Allahtan hic bir zaman umit kesilmez bende cok gormustum o tek cizgiyi ama her ay test yapmaktan yilmadim
Bende 2 kez kurtar oldum, hatta bi kezde düşük yaptım kizimdan sonraBen bir kere küretaj oldum 7.haftasında kalbi durdu. Çok korkuyorum aslında
Çok geçmiş olsun zor süreçler gerçekten neyse ki kavuşmuşsunuz prensesle :)Bende 2 kez kurtar oldum, hatta bi kezde düşük yaptım kizimdan sonra
Testi tekrarladın mıÇok geçmiş olsun zor süreçler gerçekten neyse ki kavuşmuşsunuz prensesle :)
Cizgi var..emin ol canim defalarca yaptim..hicbizaman hayali cizgi cikmiyor..gebe degilsen..ama sende cikmis biseyler..insallah kimyasal gebelik atlatmamissindir..normal gebelik testi ise..yaptigin ..erken gebelik testinden yap bu seferde..cikarsa..kan ver..Merhabalar kızlar. 20gündür regl olmuyorum. Tarlusal kullandım 10 gün geçti hâlâ olmadım. Bugün gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Var mı yok mu anlamadım pek. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?
tekrarladım bilmiyorum böyle yamuk bir kırmızılık var alt tarafa doğru rengi açılıyor.Testi tekrarladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?