Mümkün olabilir mi ki 22 gün geçti yani olsa koyu kırmızı çıkmaz mıydı? Reglım düzensiz ama tarlusal ile 2 günde olmuştum. Şimdi 22 oldu gelen giden yokCizgi var..emin ol canim defalarca yaptim..hicbizaman hayali cizgi cikmiyor..gebe degilsen..ama sende cikmis biseyler..insallah kimyasal gebelik atlatmamissindir..normal gebelik testi ise..yaptigin ..erken gebelik testinden yap bu seferde..cikarsa..kan ver..
Ne olur nolmaz kan ver bikere canım aklında soru işareti kalmasıntekrarladım bilmiyorum böyle yamuk bir kırmızılık var alt tarafa doğru rengi açılıyor.
17. Gün mü söküldü daha mı geçBende ilk defa 17 gün gecikme oldu..3 defa kandan verdim..neqatif..sonra kendi söküldü..adet söktürücü kullanmaya iyi bakmıyorum nedense.Doktor dedi oluyormuş..stresden ola bilir dedi.
17 gün söküldü..17. Gün mü söküldü daha mı geç
Gecikme mi var??Çok ciddi göğüs hassasiyeti ve yumurtalıklarıma sancı oluyor. Doktora gidecek vaktim yok ne yapacağım bilmiyorum ben de…
Yaaa çok gecikmiş..bundan önce gecikme oluyordumu hiç??bende sabahlar midem bulanıyordu..yani psikoloji olarak diğildi..ama bende adetden öncede mide bulanmasi oluyor.Kan testi ver ve git doktora22 gün gecikti
Teşekkür ederim. Regl düzensizliğim var ama bu kadar da gecikmezdi. Çalıştığım için gidemiyorum boş vakit bulup. Benim hiç bu kadar meme hassasiyetim olmadı ömrümde. Çok değişik.Yaaa çok gecikmiş..bundan önce gecikme oluyordumu hiç??bende sabahlar midem bulanıyordu..yani psikoloji olarak diğildi..ama bende adetden öncede mide bulanmasi oluyor.Kan testi ver ve git doktora
Gecikmeden ola bilir..bak sende düzensizlik var..ama düşün bende hep düzenliydi..ve 17 gün..her kes dedi hamilesin..Ağrıların varsa gitmelisin canımTeşekkür ederim. Regl düzensizliğim var ama bu kadar da gecikmezdi. Çalıştığım için gidemiyorum boş vakit bulup. Benim hiç bu kadar meme hassasiyetim olmadı ömrümde. Çok değişik.
Gözüküyor mu bilmiyorum ama pembemsi cılız bir çizgi çıktıGecikmeden ola bilir..bak sende düzensizlik var..ama düşün bende hep düzenliydi..ve 17 gün..her kes dedi hamilesin..Ağrıların varsa gitmelisin canım
Bence yok canım..kuruma çizgisi oluyordu bende..kan ver en güzelıGözüküyor mu bilmiyorum ama pembemsi cılız bir çizgi çıktı
Yok kuzum çocuk yok malesefevet yaa kurumadır. Sizin var mı çocuğunuz?
Kaç yaşındasın?Benim de yok. Çok istiyorum ama yok
Ayy kuzum çok küçüksun..Bende 34..ben ondan stres yapıyorum24 sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?