Regl gecikmesi ve gebelik testi

Mümkün olabilir mi ki 22 gün geçti yani olsa koyu kırmızı çıkmaz mıydı? Reglım düzensiz ama tarlusal ile 2 günde olmuştum. Şimdi 22 oldu gelen giden yok

Bende ilk defa 17 gün gecikme oldu..3 defa kandan verdim..neqatif..sonra kendi söküldü..adet söktürücü kullanmaya iyi bakmıyorum nedense.Doktor dedi oluyormuş..stresden ola bilir dedi.

Yaaa çok gecikmiş..bundan önce gecikme oluyordumu hiç??bende sabahlar midem bulanıyordu..yani psikoloji olarak diğildi..ama bende adetden öncede mide bulanmasi oluyor.Kan testi ver ve git doktora
Teşekkür ederim. Regl düzensizliğim var ama bu kadar da gecikmezdi. Çalıştığım için gidemiyorum boş vakit bulup. Benim hiç bu kadar meme hassasiyetim olmadı ömrümde. Çok değişik.

Teşekkür ederim. Regl düzensizliğim var ama bu kadar da gecikmezdi. Çalıştığım için gidemiyorum boş vakit bulup. Benim hiç bu kadar meme hassasiyetim olmadı ömrümde. Çok değişik.
Gecikmeden ola bilir..bak sende düzensizlik var..ama düşün bende hep düzenliydi..ve 17 gün..her kes dedi hamilesin..Ağrıların varsa gitmelisin canım

Gecikmeden ola bilir..bak sende düzensizlik var..ama düşün bende hep düzenliydi..ve 17 gün..her kes dedi hamilesin..Ağrıların varsa gitmelisin canım
Gözüküyor mu bilmiyorum ama pembemsi cılız bir çizgi çıktı

Eklentiler

• 9723519D-8D6C-472D-A578-AEEA2C7C2787.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…