- 19 Ağustos 2024
- 122
- 106
- 23
- Konu Sahibi bakalimneolacak
-
Amiin inşallahBen 6 gün önce kan verdim negatif çıktı ama belki geç döllenmedir diye şuan düşünmüyorum kan vermeyi biraz daha zaman geçsin ondan sonra vericem bakalım inşallah isteyen herkes hamile olduğunu öğrenir ve mutlu oluruz
İki gün geçince öğrenmiştimMerhaba arkadaşlar biliyorum ki kadınların regl dönemleri bazen gecikiyor ve bu o ay herkese uğruyor yani bu ay regl gününü geçen arkadaşlar var mı ya da geçince hamile olduğunu öğrenenler var mı benim son regl tarihim 8 Ağustos 28 gün sürer döngüm düzenli bir şekilde bugün biterse 2 gün geçikmiş olacak ama mevsimsel mi yoksa hamilemiyim merak ediyorum not: test yapmaya ya da kan vermeye korkuyorum
Acile gidip gebelik testi yaptırmak için kayıt açtır normal yeşil alana doktora de ki karnım çok ağrıyor sol kasığım ağrıyor kalp çarpıntım var midem bulanıyor doktor soracak gebelik ihtimali var mı evet var de tedavi uygulayıp uygulayamayacağını öğrenmek için beta testide isteyecek ben öyle yapıyordum eskidenOnu benden merak ediyorum acile gitsem kan tahlili yaparlarmi. Eşim yapmazlar diyor ama bilemedim ya
İyi fikirmiş. Yarın is yerinin yanında hastane var aile hekimi bölümüne gidip kan tahlili isteyimAcile gidip gebelik testi yaptırmak için kayıt açtır normal yeşil alana doktora de ki karnım çok ağrıyor sol kasığım ağrıyor kalp çarpıntım var midem bulanıyor doktor soracak gebelik ihtimali var mı evet var de tedavi uygulayıp uygulayamayacağını öğrenmek için beta testide isteyecek ben öyle yapıyordum eskiden
Naptın cnm kan verdinmi? Ben yarın vereceğim inşallahEğer yapmazlarsa pazartesi gününü beklemek zorundayım ben çünkü bizim buradaki sağlık ocağının sonuçları ertesi gün çıkıyor zaten beklemek zor iyice zorlaştı Allah ikimize de kolaylık versin
Veremedim ya bende reglim gecikirse verim diyorum yarın olmam lazım normaldeNaptın cnm kan verdinmi? Ben yarın vereceğim inşallah
Naptın canım kan verdin mi gecikme devam mi :)İyi fikirmiş. Yarın is yerinin yanında hastane var aile hekimi bölümüne gidip kan tahlili isteyim
Evet canım bu sabah verdim 11 de halen cikmadi sonuç. 3 gün gecikiyorum.Naptın canım kan verdin mi gecikme devam mi :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumEvet canım bu sabah verdim 11 de halen cikmadi sonuç. 3 gün gecikiyorum.
ay bende merak ettim inşallah hamilesinizdirEvet canım bu sabah verdim 11 de halen cikmadi sonuç. 3 gün gecikiyorum.
Sonuç negatifİnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumben sabah tekrar test yaptım ama negatif 4 5 gün gecikiyorum biraz daha bekleyip gelmezse öyle kan vereyim dedim zaten hiç umudum da kalmadı negatifleri görünce kan da öyle gelecek diye
Sonuç negatif. Hayırlısı olsun regl olurum sanırım yakında.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını inşallah önümüzdeki ay gelir bebisinİnşallah siz hamilesinizdir
Evet canım belirsizlik daha zor. Hayırlısı.Hayırlısı olsun canım sıkma canını inşallah önümüzdeki ay gelir bebisindaha fazla gecikmeden regl oluruz inşallah negatif sonuçla beklemek çok zormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?