Şuan bende ayni durumdayim 8gun gecti stres yapiyoruzHerkese merhaba,
Normalde ayın 8’inde regl olmam lazım ama gecikti geçen ay da 3’ünde olmam gerekiyordu 9’unda oldum. Dün gebelik testi de yaptım negatif çıktı. Gögüslerim kaç gündür ağrıyor ve akıntım var açık sarı ve beyaz geliyor. Hayatımda ilk defa ben regl gecikmesi yaşıyorum 2 aydır. Sizce bir problem var mıdır? Daha önce yaşayan var mı bunu?
Siz ne için stres yapıyorsunuz? Benim her zaman ki halim tek korktuğum bir hastalığım mı var, bunu kafaya taktım. bu stres oluyorsa ben de bunu dert ettim kendimeŞuan bende ayni durumdayim 8gun gecti stres yapiyoruz
GEBELİK ŞÜPHENİZ VAR MIHerkese merhaba,
Normalde ayın 8’inde regl olmam lazım ama gecikti geçen ay da 3’ünde olmam gerekiyordu 9’unda oldum. Dün gebelik testi de yaptım negatif çıktı. Gögüslerim kaç gündür ağrıyor ve akıntım var açık sarı ve beyaz geliyor. Hayatımda ilk defa ben regl gecikmesi yaşıyorum 2 aydır. Sizce bir problem var mıdır? Daha önce yaşayan var mı bunu?
Şüphem yok negatif sonuç aldım, dün yapmıştım testi. açık sarı akıntım var, acaba cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı ondan mı gecikiyor 8. sınıftan 27 yaşıma kadar ilk defa bu kadar düzensiz oldu 2 aydırGEBELİK ŞÜPHENİZ VAR MI
Afet döngünüzü geçti mi yani 35 güne kadar normaldir. Hava şartları mevsim değişikliği stres hormon değişikliği, demir vitamin bunlar hep regl gecikmesi yapar eğer 35 gün döngünüz gecikmediyse endiselenmenize gerek yok. Enfeksiyon kapmıs olabilirsiniz. Ya da mantar vsŞüphem yok negatif sonuç aldım, dün yapmıştım testi. açık sarı akıntım var, acaba cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı ondan mı gecikiyor 8. sınıftan 27 yaşıma kadar ilk defa bu kadar düzensiz oldu 2 aydır
Teşekkür ederim cevabınız için mantar değil diye düşünüyorum çünkü hiç kaşıntı yok. Geçen ay ayın 9unda olmuşum daha 30 gün olmuş sanırım o zaman sorun yok şimdilik içim rahatladı sağolunAfet döngünüzü geçti mi yani 35 güne kadar normaldir. Hava şartları mevsim değişikliği stres hormon değişikliği, demir vitamin bunlar hep regl gecikmesi yapar eğer 35 gün döngünüz gecikmediyse endiselenmenize gerek yok. Enfeksiyon kapmıs olabilirsiniz. Ya da mantar vs
35 güne kadar bekleyin bakalım olmazsanız bi kan testi yada kadın doguma gidinTeşekkür ederim cevabınız için mantar değil diye düşünüyorum çünkü hiç kaşıntı yok. Geçen ay ayın 9unda olmuşum daha 30 gün olmuş sanırım o zaman sorun yok şimdilik içim rahatladı sağolun
Aşı olduysaniz ondan olabilir. Bu tür düzensizlikler yapabiliyormuşHerkese merhaba,
Çok geçmiş olsun bende allahtan regl ağrısı yok. Kekik çayı regl getiriyormuş diye duydum hiç denedin mi? Sanırım birazdan ben yapıcam belki işe yararBende ilk defa bu ay geciktim daha önce hiç olmamıştı böyle iyice de stres yaptım ağrısı var kendisi yokbu stresle de gelmez tabi kendimi rahatlatamıyorum bir türlü
Bi doktora gidin istersenizHerkese merhaba,
Ben aşıyı taa nisanda oldum amaAşı olduysaniz ondan olabilir. Bu tür düzensizlikler yapabiliyormuş
Öyle yapacağım çokk teşekkür ederimm35 güne kadar bekleyin bakalım olmazsanız bi kan testi yada kadın
Maydanoz suyu kaynatıp içtim yine gelmediÇok geçmiş olsun bende allahtan regl ağrısı yok. Kekik çayı regl getiriyormuş diye duydum hiç denedin mi? Sanırım birazdan ben yapıcam belki işe yarar
Geçen ay da benim böyleydi ıhlamur limon yapıp içtim aynı saat hasta olmuştum ama şimdi bende o da işe yaramıyorMaydanoz suyu kaynatıp içtim yine gelmedi
Aynen öyleGeçen ay da benim böyleydi ıhlamur limon yapıp içtim aynı saat hasta olmuştum ama şimdi bende o da işe yaramıyor
Regl oldun mu? Ben dün akşam oldum sonunda ama neden çoğu kişinin böyle düzensiz olduğunu anlamadım gerçekten aşıdan mı acabaAynen öylebakalım beklemedeyiz artık
Benim de Bi kaç gün önce veya Bi kaç gün sonra olduğum oluyor bence bu kadar büyütmeyin stres yaparsanız daha çok gecikir yine de tedbir amaçlı muayene ol kist vb şeyler var mı diye.Herkese merhaba,
Bende Dün akşam oldumRegl oldun mu? Ben dün akşam oldum sonunda ama neden çoğu kişinin böyle düzensiz olduğunu anlamadım gerçekten aşıdan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?