Regl gecikmesi

arwengsd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2021
2.609
5.803
108
Herkese merhaba,
Normalde ayın 8’inde regl olmam lazım ama gecikti geçen ay da 3’ünde olmam gerekiyordu 9’unda oldum. Dün gebelik testi de yaptım negatif çıktı. Gögüslerim kaç gündür ağrıyor ve akıntım var açık sarı ve beyaz geliyor. Hayatımda ilk defa ben regl gecikmesi yaşıyorum 2 aydır. Sizce bir problem var mıdır? Daha önce yaşayan var mı bunu?

Şuan bende ayni durumdayim 8gun gecti stres yapiyoruz

Şuan bende ayni durumdayim 8gun gecti stres yapiyoruz
Siz ne için stres yapıyorsunuz? Benim her zaman ki halim tek korktuğum bir hastalığım mı var, bunu kafaya taktım. bu stres oluyorsa ben de bunu dert ettim kendime

GEBELİK ŞÜPHENİZ VAR MI

GEBELİK ŞÜPHENİZ VAR MI
Şüphem yok negatif sonuç aldım, dün yapmıştım testi. açık sarı akıntım var, acaba cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı ondan mı gecikiyor 8. sınıftan 27 yaşıma kadar ilk defa bu kadar düzensiz oldu 2 aydır

Afet döngünüzü geçti mi yani 35 güne kadar normaldir. Hava şartları mevsim değişikliği stres hormon değişikliği, demir vitamin bunlar hep regl gecikmesi yapar eğer 35 gün döngünüz gecikmediyse endiselenmenize gerek yok. Enfeksiyon kapmıs olabilirsiniz. Ya da mantar vs

Teşekkür ederim cevabınız için mantar değil diye düşünüyorum çünkü hiç kaşıntı yok. Geçen ay ayın 9unda olmuşum daha 30 gün olmuş sanırım o zaman sorun yok şimdilik içim rahatladı sağolun

35 güne kadar bekleyin bakalım olmazsanız bi kan testi yada kadın doguma gidin

Aşı olduysaniz ondan olabilir. Bu tür düzensizlikler yapabiliyormuş

Bende ilk defa bu ay geciktim daha önce hiç olmamıştı böyle iyice de stres yaptım ağrısı var kendisi yok bu stresle de gelmez tabi kendimi rahatlatamıyorum bir türlü

Bende ilk defa bu ay geciktim daha önce hiç olmamıştı böyle iyice de stres yaptım ağrısı var kendisi yok bu stresle de gelmez tabi kendimi rahatlatamıyorum bir türlü
Çok geçmiş olsun bende allahtan regl ağrısı yok. Kekik çayı regl getiriyormuş diye duydum hiç denedin mi? Sanırım birazdan ben yapıcam belki işe yarar

Bi doktora gidin isterseniz

Benim de Bi kaç gün önce veya Bi kaç gün sonra olduğum oluyor bence bu kadar büyütmeyin stres yaparsanız daha çok gecikir yine de tedbir amaçlı muayene ol kist vb şeyler var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…