S ssummer Anne diye abartmayın büyümedim ben 🙃💃 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2021 1.629 3.189 83 13 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi arwengsd #21 arwengsd .!.: Regl oldun mu? Ben dün akşam oldum sonunda ama neden çoğu kişinin böyle düzensiz olduğunu anlamadım gerçekten aşıdan mı acaba Genişletmek için tıkla... hava değişimi diye tahmin ediyorum havalar gereğinden fazla sıcak ya da soğuk artık sadece yaz ve kış mevsimi geçireceğiz bu gidişle
arwengsd .!.: Regl oldun mu? Ben dün akşam oldum sonunda ama neden çoğu kişinin böyle düzensiz olduğunu anlamadım gerçekten aşıdan mı acaba Genişletmek için tıkla... hava değişimi diye tahmin ediyorum havalar gereğinden fazla sıcak ya da soğuk artık sadece yaz ve kış mevsimi geçireceğiz bu gidişle
Mikyy38 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2020 1.084 1.216 83 13 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi arwengsd #22 arwengsd .!.: gerçekten aşıdan mı acaba Genişletmek için tıkla... Aşıdan olduğunu düşünmüyorum ama belli olmaz stresten de gecikmiş olabilir ssummer .!.: hava değişimi diye tahmin ediyorum havalar gereğinden fazla sıcak ya da soğuk artık sadece yaz ve kış mevsimi geçireceğiz bu gidişle Genişletmek için tıkla... Evet ya
arwengsd .!.: gerçekten aşıdan mı acaba Genişletmek için tıkla... Aşıdan olduğunu düşünmüyorum ama belli olmaz stresten de gecikmiş olabilir ssummer .!.: hava değişimi diye tahmin ediyorum havalar gereğinden fazla sıcak ya da soğuk artık sadece yaz ve kış mevsimi geçireceğiz bu gidişle Genişletmek için tıkla... Evet ya
C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 98 16 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi arwengsd #23 Besttt .!.: Şuan bende ayni durumdayim 8gun gecti stres yapiyoruz Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım 2 gün geçti hamile de değilim sizin adetiniz başladı mı
Besttt .!.: Şuan bende ayni durumdayim 8gun gecti stres yapiyoruz Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım 2 gün geçti hamile de değilim sizin adetiniz başladı mı