Regl gecikmesi

kirpii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
161
98
28
25
Merhaba regle 10 gün kala çok fazla kasık ağrısı çektiğim için acilde kan verdim hcg 2.30 çıktı çok ciddi yumurta akı gibi akıntım oldu regle 6 gün kala tekrar kasık ağrısı ve bulantıyla acile gittim hcg 0.2 çıktı akıntım regle dört gün kala bitti. Daha sonra çok ciddi göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı reglden bir gün önce test yaptım negatif çıktı. Göğüslerimi sıkınca sarı beyaz akıntı oldu. Bugün gecikmemin 3. Günü harekete yorgunluğa bağlı kasık bel ağrım sancım var bugün öğlen prodoctor test yaptım negatif çıktı. Lütfen başına böyle bir şey gelen birisi bana yardımcı olabilir mi?

Merhabalar daha erken olabilir. Bende regl olmadım 5 gün geçikmem var kan tahlilide negatif bugün yaptırdım bendede akıntı oldu sizin gibi kasık ağrılarımda var ama negatif çıkıyor testlerim normalde çok düzenlidir adetim ama okuduğum kadarıyla döngü düzenli olsa bile bir kaç gün uzayabiliyor o yüzden sandığınızdan daha erkendir ancak 1 hafta geçikmeden sonra belli oluyormuş olanlarda varmış o yüzden bekliyeceğim 3-4 gün daha regl olmazsam tekrar test yaptıracağım☺️ Umarım güzel sonuçlar alırız🥰

Merhaba regle 10 gün kala çok fazla kasık ağrısı çektiğim için acilde kan verdim hcg 2.30 çıktı çok ciddi yumurta akı gibi akıntım oldu regle 6 gün kala tekrar kasık ağrısı ve bulantıyla acile gittim hcg 0.2 çıktı akıntım regle dört gün kala bitti. Daha sonra çok ciddi göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı reglden bir gün önce test yaptım negatif çıktı. Göğüslerimi sıkınca sarı beyaz akıntı oldu. Bugün gecikmemin 3. Günü harekete yorgunluğa bağlı kasık bel ağrım sancım var bugün öğlen prodoctor test yaptım negatif çıktı. Lütfen başına böyle bir şey gelen birisi bana yardımcı olabilir mi?
Merhaba canım kanları çok erken vermişsin o sürelerde zaten çıkması imkansız. Ayrıca prodoctor hatalı bir test. Yalancı pozitif gösterdiği oluyor ki yalancı Negatifte göstermiş olabilir. Hamilelik varmıdır bilemem ama istersen başka bir marka test yap

Cevaplarınız için teşekkür ederim gerçekten sizden cevap almak bile biraz rahatlattı beni 😌

Merhaba canım kanları çok erken vermişsin o sürelerde zaten çıkması imkansız. Ayrıca prodoctor hatalı bir test. Yalancı pozitif gösterdiği oluyor ki yalancı Negatifte göstermiş olabilir. Hamilelik varmıdır bilemem ama istersen başka bir marka test yap
Bende bugün o markanın testini yaptım adetim 2 gün geçikti ama negatif belirti olarakta karnım ağrıyor göğüslerimde hasasiyette yok belirti yok yani

Bende bugün o markanın testini yaptım adetim 2 gün geçikti ama negatif belirti olarakta karnım ağrıyor göğüslerimde hasasiyette yok belirti yok yani
Canım o markaya güvenme ama geç döllenme olmusta olabilir adetin bir kaç gün daha gecikince başka bir test ile yap

Prolaktin hormonuna baktır balım

Sağlık ocağında hcg test yaptırdım 2.30 çıktı heyecanlanıp acıle gittim devlet hastanesine orda 0.0 çıktı adet olcak gıbı hissediyorum ama kasıklarımda ağrı batısma ve bel ağrım oluyo arada suanda da silik silik pembe kırmızı arası çok az kanama geldi hamile olabilir miyim acaba kafam çok karıştı 😢🥹

Back
X