- Emoji Skoru
- 214
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi ladyagmur1
Merhaba Reglden 2 gün önce kan testim negatifti bugün gecikmemin 4. Günü idrar testinde belli olur mu ? Yoksa olsaydı kan testinde çıkar mıydı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum bendeMerhaba Reglden 2 gün önce kan testim negatifti bugün gecikmemin 4. Günü idrar testinde belli olur mu ? Yoksa olsaydı kan testinde çıkar mıydı ?
Test yaptım böyle çıktı şimdi kan vericemAynı durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum bende
Kesin gebelik görünüyorTest yaptım böyle çıktı şimdi kan vericem
Normalde adetiniz ne zamandıTest yaptım böyle çıktı şimdi kan vericem
Bes gündür reglim geciktiMerhaba Reglden 2 gün önce kan testim negatifti bugün gecikmemin 4. Günü idrar testinde belli olur mu ? Yoksa olsaydı kan testinde çıkar mıydı ?
Hamileyim benBes gündür reglim gecikti
Hıc olmaz...
Neyse bugün regl oldum
Gebelık planlamiyordum test yapmadım
Ama bu gecikmeler çok yaygın bu ara demeye geldim
13 NisanNormalde adetiniz ne zamandı
Ya evet geçen ay 4 gün geciktim regl oldum. Bu ay 2 gün geçti hala regl olamadım idrar testi yaptım negatif daha olmadım harekette ediyorum temizlik dolap siliyorum tırmanıyorum dolaplaraBes gündür reglim gecikti
Hıc olmaz...
Neyse bugün regl oldum
Gebelık planlamiyordum test yapmadım
Ama bu gecikmeler çok yaygın bu ara demeye geldim
Sende var silik çıkmış bende o bile çıkmadı direkt negatif ama gelen giden yok 2 gün geciktimTest yaptım böyle çıktı şimdi kan vericem
Bebiş istiyormusunuzYa evet geçen ay 4 gün geciktim regl oldum. Bu ay 2 gün geçti hala regl olamadım idrar testi yaptım negatif daha olmadım harekette ediyorum temizlik dolap siliyorum tırmanıyorum dolaplarayok yok gelmiyor
İstiyorum ama testlerin hepsi negatif çıktı yani regl beni üçkağıta getiriyor bu aydaYa evet geçen ay 4 gün geciktim regl oldum. Bu ay 2 gün geçti hala regl olamadım idrar testi yaptım negatif daha olmadım harekette ediyorum temizlik dolap siliyorum tırmanıyorum dolaplarayok yok gelmiyor
Regl oldunuz mu ? Bende 4 gün geciktim gelen giden yok sol kasık batıyor minik minik onun dışında gelecek gibi hissetmiyorumİstiyorum ama testlerin hepsi negatif çıktı yani regl beni üçkağıta getiriyor bu ayda![]()
Benim bugün 4 gün gecikme ve testim negatif acaba kanda çıkar mı pazartesiyi bekliyorum kan vermeye gidicem. Sizin refl öncesi kan testi değeriniz neydi 5in altında olması gerekiyor negatif için tam değeri hatırlıyor musunuz acabaMerhaba Reglden 2 gün önce kan testim negatifti bugün gecikmemin 4. Günü idrar testinde belli olur mu ? Yoksa olsaydı kan testinde çıkar mıydı ?
Hayır sonra ki yaptığım testler pozitife döndü canım doktora gittim kan tahliliyle onaylandı hamişmişim. Test yaptınız mı ben de 4 gün gecikme de idrar testin de pozitifi görmüştüm çok minnak olduğu içinRegl oldunuz mu ? Bende 4 gün geciktim gelen giden yok sol kasık batıyor minik minik onun dışında gelecek gibi hissetmiyorum
Yaa keşke benimde idrar da pozitif görseydim bugün test yaptım ama silik çizgi bile görmedim ılık duş aldım belki regl sökülür diye bekliyorum bakalım 4. Gün bugün yarın da gelmezse pazartesi kan veririm.Hayır sonra ki yaptığım testler pozitife döndü canım doktora gittim kan tahliliyle onaylandı hamişmişim. Test yaptınız mı ben de 4 gün gecikme de idrar testin de pozitifi görmüştüm çok minnak olduğu için![]()
Hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edin lütfen bi an önce bebiş tutsun 26 yaşıma girmeden hamile kalmak istiyorumHayır sonra ki yaptığım testler pozitife döndü canım doktora gittim kan tahliliyle onaylandı hamişmişim. Test yaptınız mı ben de 4 gün gecikme de idrar testin de pozitifi görmüştüm çok minnak olduğu için![]()
Teşekkür ederim darısı size ve istiyen herkese inşallahYaa keşke benimde idrar da pozitif görseydim bugün test yaptım ama silik çizgi bile görmedim ılık duş aldım belki regl sökülür diye bekliyorum bakalım 4. Gün bugün yarın da gelmezse pazartesi kan veririm.Tebrik ederim sizi, kaç aylık denemeyle hamile kaldınız?
![]()
İnşallah Rabbim sana da nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar canım ne zamandır evlisin ne zamandır deniyorsunuz doktora gittin mi kontroleHamilelerin duası kabul olur derler banada dua edin lütfen bi an önce bebiş tutsun 26 yaşıma girmeden hamile kalmak istiyorum![]()