- Emoji Skoru
- 192
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Ay ne güzel tebrik ederim biz 3 yıllık evliyiz başta korunuyorduk istemedik yaşımızda küçük vs diye bu ay başladık tekrardan inşallah bizimde en erken zamanda tutar.Teşekkür ederim darısı size ve istiyen herkese inşallahgeç döllenme olduysa idrar da çıkmayabilir ya da adetiniz gecikmiştir ikisinden biri pazartesiye kadar bekleyin pazartesi bir daha test yapın idrar testi sonra kan verin ama varsa mutlaka çıkıyor idrar testinde geçte olsa :) o yüzden iki gün sonra tekrarlamakta fayda var.daha yeni 8 ay oldu evleneli korunmadık hiç 7. Ayda hamile kalmışım doktor bir aylık dedi çünki bebiş için
Sizin idrar testinde regl gecikmesi 2.günü negatif demişsiniz daha sonra nezaman yaptınız ve pozitif nezaman gördünüz ?Teşekkür ederim darısı size ve istiyen herkese inşallahgeç döllenme olduysa idrar da çıkmayabilir ya da adetiniz gecikmiştir ikisinden biri pazartesiye kadar bekleyin pazartesi bir daha test yapın idrar testi sonra kan verin ama varsa mutlaka çıkıyor idrar testinde geçte olsa :) o yüzden iki gün sonra tekrarlamakta fayda var.daha yeni 8 ay oldu evleneli korunmadık hiç 7. Ayda hamile kalmışım doktor bir aylık dedi çünki bebiş için
Teşekkür ederim.Ay ne güzel tebrik ederim biz 3 yıllık evliyiz başta korunuyorduk istemedik yaşımızda küçük vs diye bu ay başladık tekrardan inşallah bizimde en erken zamanda tutar.
Peki sizin belirtileriniz nelerdi
Göğüslerim hassasiyeti bende regl gecikmesi sonrası başladı regl öncesi sol kasıkta batmalar yaşamaya başladım hala devam ediyor hafif hafif batmalarım oluyor. 2 gün önce de gece 5 10sn sert bi ağrı oldu karnımda sabah gelir muhtemeln regl dedim çünkü genelde öyle ağrı yaşasam hemen ogün yada ertesi sabah gelirdi hala gelen giden yok ama testler negatif o beni üzüyor. Regl öncesi de yaptım rgl günü de yaptım sonra dayanamadım bügün de yaptım 3 testte negatif bugün 4. Gün gecikmenin acaba geç döllenmeyse daha geç mi idrara geçer bilemedim kafam karışık baya
Evet bende geç yumurtlamış geç döllenmiş çünkü adete iki gün kala yaptım negatif adetin iki gün gecikmesinde yaptım negatif hatta iki farklı testi yaptım ikisi de negatif sonra üçüncü günü benden pembe bir damla leke geldi bu sırada bahar temizliği yapıyordum dedim tamam adet olacağım arkasına sökülür genelde öyle olur bir damla leke gelir ben de sonra adet başlar gelmedi kesildi diğer gün sabah yani gecikmenin dördüncü günü iç çamaşırında kahverengi leke gördüm bir de peçeteye geldi idrardan sonra test yaptım pozitif yerleşme kanaması başladıktan sonra testler pozitife döndü. Hala benim kanamam devam ediyor bu arada doktor kontrolündeyim yoğun bir kanama değil leke leke doktor yerleşme kanaması da olabilir diyor enfeksiyondan da olabilir diyor o yüzden bence sen de dikkat et yani seni heveslendirmek istemiyorum ama gecikme de olabilir çünkü geçen ay ben gecikme yaşamıştım gecikmenin dördüncü günü adet olmuştum bu ay yine gecikiyorum herhalde sandım yani gecikme de olabilir hamile de olabilirsin bence her halukarda da pazartesiyi bekle idrar kan testi yaptırSizin idrar testinde regl gecikmesi 2.günü negatif demişsiniz daha sonra nezaman yaptınız ve pozitif nezaman gördünüz ?
Kan verdiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı?
Acaba benim değerim düşük diye ni idrarda çıkmıyor ama mantıken gecikince çıkması lazımdı. Bi yandan da geç mi yumurtladım da geç döllenme felan mı yaşadım diye düşünüyorum herşet olabilir belki havalar etkilemiş de olabilir bi soğuk bi sıcak vücut alışamadı sanırım
Bide normal de gecikir misn? Yoksa düzenli midir?Evet bende geç yumurtlamış geç döllenmiş çünkü adete iki gün kala yaptım negatif adetin iki gün gecikmesinde yaptım negatif hatta iki farklı testi yaptım ikisi de negatif sonra üçüncü günü benden pembe bir damla leke geldi bu sırada bahar temizliği yapıyordum dedim tamam adet olacağım arkasına sökülür genelde öyle olur bir damla leke gelir ben de sonra adet başlar gelmedi kesildi diğer gün sabah yani gecikmenin dördüncü günü iç çamaşırında kahverengi leke gördüm bir de peçeteye geldi idrardan sonra test yaptım pozitif yerleşme kanaması başladıktan sonra testler pozitife döndü. Hala benim kanamam devam ediyor bu arada doktor kontrolündeyim yoğun bir kanama değil leke leke doktor yerleşme kanaması da olabilir diyor enfeksiyondan da olabilir diyor o yüzden bence sen de dikkat et yani seni heveslendirmek istemiyorum ama gecikme de olabilir çünkü geçen ay ben gecikme yaşamıştım gecikmenin dördüncü günü adet olmuştum bu ay yine gecikiyorum herhalde sandım yani gecikme de olabilir hamile de olabilirsin bence her halukarda da pazartesiyi bekle idrar kan testi yaptır
Benim geçen yıl 1 defa 5 gün geçmişliği oldu ve adet oldum oyüzden yarın 5. Gün olack yarın ve yarında gelmezse eğer pazartesi kan veririm daha net olur. Benimde dün gece turşu ve yanında bir sürü abur cubur birde acuka ekmeğe sürüp gınadan çıkmış gibi yedim ama ben normalde de yemek yemeyi seven bi insanım onu belirti saymıyorum onun dışında göğüslerim acıyordu bugün biraz hafifledi acıması.. sol kasığına hafif hafif batmalar oluyor ara sıra onun dışında hiç belirti yok bide göğüslerim normalde küçüktür baya dolgun hissediyorum bu aralar ama bilemiyorum bazen adete yakın gene dolgun hissettiğim oluyordu ama bugün de dikkat ettim ılık duş alırken baya büyük geldi gözüme normal halinden. Ilık duş regli söktürür diye aldım bakalım yarın filan gelecek mi ? Gelirse de gelmezse de bilgi veririmEvet bende geç yumurtlamış geç döllenmiş çünkü adete iki gün kala yaptım negatif adetin iki gün gecikmesinde yaptım negatif hatta iki farklı testi yaptım ikisi de negatif sonra üçüncü günü benden pembe bir damla leke geldi bu sırada bahar temizliği yapıyordum dedim tamam adet olacağım arkasına sökülür genelde öyle olur bir damla leke gelir ben de sonra adet başlar gelmedi kesildi diğer gün sabah yani gecikmenin dördüncü günü iç çamaşırında kahverengi leke gördüm bir de peçeteye geldi idrardan sonra test yaptım pozitif yerleşme kanaması başladıktan sonra testler pozitife döndü. Hala benim kanamam devam ediyor bu arada doktor kontrolündeyim yoğun bir kanama değil leke leke doktor yerleşme kanaması da olabilir diyor enfeksiyondan da olabilir diyor o yüzden bence sen de dikkat et yani seni heveslendirmek istemiyorum ama gecikme de olabilir çünkü geçen ay ben gecikme yaşamıştım gecikmenin dördüncü günü adet olmuştum bu ay yine gecikiyorum herhalde sandım yani gecikme de olabilir hamile de olabilirsin bence her halukarda da pazartesiyi bekle idrar kan testi yaptır
Benim genelde 23 ü olduysam bidahaki ay 1 2 gün ya önce olurum yada sonra olurum çok kaymaz ama 5 gün gecikip geldiği de oldu nadiren mevsim geçisinden filan yada stres bilmiyorum net olarakBide normal de gecikir misn? Yoksa düzenli midir?
Beyaz akıntı bende de oldu, sağ sol kasık batmaları iğne batar gibi bide rahim de bende de oldu hamişte olabilirsin yani bende ılık duş aldım sökülsün diye. Hadi hayırlısı hayırlı haberlerle inşallah vardır haber ver mutlakaBenim genelde 23 ü olduysam bidahaki ay 1 2 gün ya önce olurum yada sonra olurum çok kaymaz ama 5 gün gecikip geldiği de oldu nadiren mevsim geçisinden filan yada stres bilmiyorum net olarak
Ayyy tabi ki haber veririm inşallah hamileyimdir. Eşime de diyorum var galiba bu sefer ama oda çok şey yapmak istemiyor yoksa üzülmeyelim diye bilmiyorum sadece 4 gün gecikmesine rağmen negatif çıkmasına üzülüyor insan hadi negatif çıktın bari okadar su içiyorum duş alıyorum sökülür insan yaniBeyaz akıntı bende de oldu, sağ sol kasık batmaları iğne batar gibi bide rahim de bende de oldu hamişte olabilirsin yani bende ılık duş aldım sökülsün diye. Hadi hayırlısı hayırlı haberlerle inşallah vardır haber ver mutlaka
İnşallah canım aynen öyle belirtiler kişiden kişiye göre değişir. Hayırlısı bakalımAyyy tabi ki haber veririm inşallah hamileyimdir. Eşime de diyorum var galiba bu sefer ama oda çok şey yapmak istemiyor yoksa üzülmeyelim diye bilmiyorum sadece 4 gün gecikmesine rağmen negatif çıkmasına üzülüyor insan hadi negatif çıktın bari okadar su içiyorum duş alıyorum sökülür insan yanibakalım regl ağrısı da hissetmiyorum genelde 1 gün önceden yada ogün ağrı olur hatta eşimede derdim aşkım ağrıyo yok acıyor vs vs bu ay onuda demedim sadece 5 6sn süren bi acı oldu gece 2 gün önce ve eşime de sabaha regl olcam galiba dedim, gelmedi oyüzdnde umutlandım ama boşa çıkmasından üzülmekten korkuyorum ama nasipse zaten olaxak bir gün nezaman istersek isteyelim belki istemediğimiz bıktığımız bi an da gelecek. Bu işler kısmet biraz da bazısı deniyor hemen kalıyor bazısı 1 2 yıl sonra tutturuyor herşey nasip kısmet.
Test yaptınız mıİnşallah canım aynen öyle belirtiler kişiden kişiye göre değişir. Hayırlısı bakalım
Hamileyim. Evet gecikmenin dördüncü günü test yaptım pozitifi gördüm 5. Günde yaptım daha da koyulaşmıştı iki gün sonra da kan vermiştim kanda da çıktı canımTest yaptınız mı
Ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alınHamileyim. Evet gecikmenin dördüncü günü test yaptım pozitifi gördüm 5. Günde yaptım daha da koyulaşmıştı iki gün sonra da kan vermiştim kanda da çıktı canım
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın