Merhaba, ben doktoruma sormadım bile ameliyat gününün akşamında bende regl oldum. Zaten dk hapı kullandığından o gün olacağımı da biliyordum. Sadece tek sıkıntı şu olabilir pedini değiştirirken kafanı aşağıya eğiyosunya o. Ama benim nedense ameliyattanmıdır nedir 1gün tam olarak regl oldum,çok sürmedi
Regl dönemi ameliyat olmaya özel bir engel teşkil etmese de, bazı kişilerde bu dönemde aşırı ödem ve hassasiyet oluşur. Bu kişilerin ameliyat olmak için regl döneminin bitmesini beklemesinde fayda vardır. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrasında strese bağlı olarak regl döngüsü bozulabilir.
Canim merhaba benim ameliyatim da reglme denk geliyodu cok gerilmistim ama doktorum hic sorun olmiycagini soyledi ameliyat oldum bi problem de yasamadim regl yuzunden gayet sorunsuz gecti cok sukur sen de stres olmamaya calis cogu kisinin basina geliyo oyle dusun:)
Canim merhaba benim ameliyatim da reglme denk geliyodu cok gerilmistim ama doktorum hic sorun olmiycagini soyledi ameliyat oldum bi problem de yasamadim regl yuzunden gayet sorunsuz gecti cok sukur sen de stres olmamaya calis cogu kisinin basina geliyo oyle dusun:)
ben 2 kere brunumdan ameliyat oldum. biri estetik, biri burun etiydi. ikisinde de regl dönemime denk geldi. hiç bir sorun yaşamadım. rahat olabilirsin. ama doktoruna söylemende fayda var tabi