Regl Günü Ameliyat Olmak

temasa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
342
129
303
Doktorların çoğu bu durumun ameliyata engel teşkil etmeyeceğini söylüyor ama regl günü ameliyat olanlar var mı acaba deneyimlerini aktarabilecek ?

Merhaba, ben doktoruma sormadım bile ameliyat gününün akşamında bende regl oldum. Zaten dk hapı kullandığından o gün olacağımı da biliyordum. Sadece tek sıkıntı şu olabilir pedini değiştirirken kafanı aşağıya eğiyosunya o. Ama benim nedense ameliyattanmıdır nedir 1gün tam olarak regl oldum,çok sürmedi ;)

Canım genellıkle stresten oluyor zaten ınsan,ben cok agrılı oldugum ıcın bır gun erteledım,ama normalde gerek olmadıgını soyledı drum.

Canım genellıkle stresten oluyor zaten ınsan,ben cok agrılı oldugum ıcın bır gun erteledım,ama normalde gerek olmadıgını soyledı drum.
Regl basli basina bi stres zaten. Bi de ameliyat stresi olunca geriliyor insan :/ kadın olmak zor velhasıl :)

peki ameliyattan 1 2 gün önce regl geciktirici ilaç kullanan var mı? yan etkisi olur mu?. offff kafam allak bullak

Regl dönemi ameliyat olmaya özel bir engel teşkil etmese de, bazı kişilerde bu dönemde aşırı ödem ve hassasiyet oluşur. Bu kişilerin ameliyat olmak için regl döneminin bitmesini beklemesinde fayda vardır. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrasında strese bağlı olarak regl döngüsü bozulabilir.

Bunu buldum, en güzeli ameliyatı 2-3 gün ertelemek bir de bununla uğraşmamak lazım.

Iste her şeyi hazirlayinca pat diye iptal etmek de zor oluyor. Doktorun takvimi kişinin planlari falan derken bu sefer bazi seyler karışabiliyo :/

Doktorların çoğu bu durumun ameliyata engel teşkil etmeyeceğini söylüyor ama regl günü ameliyat olanlar var mı acaba deneyimlerini aktarabilecek ?

Canim merhaba benim ameliyatim da reglme denk geliyodu cok gerilmistim ama doktorum hic sorun olmiycagini soyledi ameliyat oldum bi problem de yasamadim regl yuzunden gayet sorunsuz gecti cok sukur sen de stres olmamaya calis cogu kisinin basina geliyo oyle dusun:)

Canim merhaba benim ameliyatim da reglme denk geliyodu cok gerilmistim ama doktorum hic sorun olmiycagini soyledi ameliyat oldum bi problem de yasamadim regl yuzunden gayet sorunsuz gecti cok sukur sen de stres olmamaya calis cogu kisinin basina geliyo oyle dusun:)

Haklısın ama ameliyat bu her türlü geriliyo insan. Sizin regl ilk gundeyken mi oldu. Ilk gün hep zor gecer

ben 2 kere brunumdan ameliyat oldum. biri estetik, biri burun etiydi. ikisinde de regl dönemime denk geldi. hiç bir sorun yaşamadım. rahat olabilirsin. ama doktoruna söylemende fayda var tabi

Back
X