dr.um 3 ay dedi düşükten sonra korunun diye aslında korunuyorduk ama son adetimin bittiği hafta korunmadık nasıl olsa birşey olmaz diye düşündük açıkcası. adetten bir hafta önce ve sonra risk olmuyor ya onu düşündük ama benim yaptığım hesapta şubat ayının 29 çektiğini düşünemedim bu yüzden tedirginim. Çünkü benim adetim düzenlidir 25 günde bir olurum hiç şaşmaz beklediğim gün gelir. bakalım hayırlısı ama ilk hamileliğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum. Ben çok istiyorum bebeğim olmasını ama daha erken diye de korkuyorum düşükten sonra. kan testinde adeti beklemem mi lazım...
canım cok kafana taktığın için olabilir çünkü bende geçen ay öyle oldum hatta reglim bile gecikti ama sonra oldum tabi onlar psikolojik bence heveslenme cünkü hayal kırıklığına uğrarsın bu arada ben yeniyim cvp yazarsanız sevinirim
Canım sana birşey sormak istiyorum, ben de dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Ama kasığımda özellkle sol ağrılar oluyor 3-4 gündür. Dün moralim çok bozuldu ama sen şimdi bana ümit verdin. arkadaşım sende belirti var mıydı?canım ben adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım fakat sonuç negatifti ama 5 gün kala yani bugün idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik de olsa pembe bi şekilde belirdi. hamileyim galiba yani inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?