• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl ile ilgili bir soru

eisvogel

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
1.432
2.420
333
İstanbul
Merhaba,

Sevgili hanimlar iki aydir regl olduktan yaklasik 8-10 on gün sonra yani reglim bittikten 3-4 gün sonra yine hafif bir kanama oluyorBu normal midir?yoksa doktora mi gitmeliyim.Bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir mi?

Geçmiş olsun

Ama normal değil bence

Tabii en iyi dr bilir

Regliniz uzun mu sürüyor aprı sancısı nasıl

postmenstrüel kanama denir hekime gidebilirsiniz içiniz rahatlar enfeksiyon belirtisi de değildir.Östojen yetersizliğinden kaynaklanır.

Son düzenleme:
burada normal deseler , önemsiz deseler bile sen git yine de doktora
bazen çok önemsiz şeylerin altından neler neler çıkıyor
şakaya gelmez yüz kişiye sor gitme deseler bile git

az önce yanlış anladığım için farklı cevap yazmıştım değiştirdim şimdi bilginize ayrıca yazılan yorum nereden siliniyor bilen söylerse sevinirim.

Merhaba,

Sevgili hanimlar iki aydir regl olduktan yaklasik 8-10 on gün sonra yani reglim bittikten 3-4 gün sonra yine hafif bir kanama oluyorBu normal midir?yoksa doktora mi gitmeliyim.Bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir mi?

Kac gunde bir adet goruyorsun?

Geçmiş olsun

Ama normal değil bence

Tabii en iyi dr bilir

Regliniz uzun mu sürüyor aprı sancısı nasıl
Geçmiş olsun

Ama normal değil bence

Tabii en iyi dr bilir

Regliniz uzun mu sürüyor aprı sancısı nasıl[/QUOT

Reglim genelde 5 gün sürüyor.Pek agrili gectigi söylenemez.Sadece regl olmadan önceki gün bel agrisi.Genellikle 28-30 gün aralikla regl oluyorum.Bundan iki ay önce reglim 5 gün gecikti.Hamile oldugumu düsündüm ama sonra regl oldum.Ondan sonra da böyle iki ay reglden sonra cok hafif kanama oldu.Ped kullanmami gerektirmeyecek kadar.
Yarin doktorumu arayip randevu almayi düsünüyorum.
Bu arada cevabiniz icin tesekkür ederim.

[/QUOTE
burada normal deseler , önemsiz deseler bile sen git yine de doktora
bazen çok önemsiz şeylerin altından neler neler çıkıyor
şakaya gelmez yüz kişiye sor gitme deseler bile git

tesekkür ederim cevabiniz icin.Yarin randevu alacagim.Ben zaten pimpirikli biriyimdir.Gecen ay öyle olunca bekledim bir dahaki ay nasil olur diye.Ikinci defa olunca endiselendim.O yüzden doktora gidicem.

Tesekkürler cevabiniz icin.Peki östrojen eksikliginin baska sonuclari var midir?bunu konuya asina oldugunuzu düsünerek soruyorum.
ebelik 3.sınıf öğrencisiyim gecen derste de bu kanamalar gördük başka sonuç olarakta kanama uzun sürmesi olabilir çünkü döl yatağı daha yavaş yapar yapması gerekenleri siz yinede hekime gidin dönemsel olup geçebilir bu tür kanamalar yada hekimin uygun gördüğü tedaviler var

birde randevunuzu adetinizin 3. gününde aç karna denk getirirseniz hekimler bazen hormon testleri istiyor bunun için istenir mi bilmiyorum ama o zaman kan verirsiniz 2 kere gitmemiş olursunuz

birde randevunuzu adetinizin 3. gününde aç karna denk getirirseniz hekimler bazen hormon testleri istiyor bunun için istenir mi bilmiyorum ama o zaman kan verirsiniz 2 kere gitmemiş olursunuz

tesekkür ederim verdiginiz bilgilerden dolayi.Ben yarin randevu alirken sorarim eger öyleyse o zamana denk getiririm.
iyi geleceler , sevgiler...

Back
X