- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 28
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
İlaç hakkında bir bilgim yok ama yumurtlamadan 10 gün geçip de adetim de 3 gün gecikti demenizde tezatlık var. Beklenen adetten 14 gün önce yumurtlama olur. 10 gün geçtiyse adetinize 3-4 gün var demektir.Reglm 3 gün gecikti adet ağrısı gibi ağrılarım var ama çok hafif bel ve bacaklarımda ağrılar oluyor yumurtlama geceli 10 gün oldu sizce hamilemiyim prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullandım düştü ondan dolayı gecikmiş olabilir mi
Ovulasyon testi kullandım ve adetten 10 gün sonra yumurtlma gördüm normalde 27-28 günde bı regl oluyorum 23 Ekim'de regl oldum 10 Kasım'da yumurtlma gördüm 11 Kasım'da da çatlama gördüm bi kadın her ay bile aynı gün yumurtlama gormuyor her kadının aynı zamanda da yumurtlma görmesi beklenemez bunun neresinde tezatlik var başlığı deseniz ayrı oraya yanlış yazmışımİlaç hakkında bir bilgim yok ama yumurtlamadan 10 gün geçip de adetim de 3 gün gecikti demenizde tezatlık var. Beklenen adetten 14 gün önce yumurtlama olur. 10 gün geçtiyse adetinize 3-4 gün var demektir.
Regl yumurta çatladıktan 14 gün sonra olur. 11 kasım çatladıysa regl gecikmemiş dahaOvulasyon testi kullandım ve adetten 10 gün sonra yumurtlma gördüm normalde 27-28 günde bı regl oluyorum 23 Ekim'de regl oldum 10 Kasım'da yumurtlma gördüm 11 Kasım'da da çatlama gördüm bi kadın her ay bile aynı gün yumurtlama gormuyor her kadının aynı zamanda da yumurtlma görmesi beklenemez bunun neresinde tezatlik var başlığı deseniz ayrı oraya yanlış yazmışım
Emin olun yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum hamile kalamadım ve ovülasyon testlerinden tutun bitkisel kürler,takviye gıdalar,kontroller vs hepsinin sonucunda tüm bilgiye sahibim. Özellikle doktorları çok iyi dinliyorum ve okuyorum.Ovulasyon testi kullandım ve adetten 10 gün sonra yumurtlma gördüm normalde 27-28 günde bı regl oluyorum 23 Ekim'de regl oldum 10 Kasım'da yumurtlma gördüm 11 Kasım'da da çatlama gördüm bi kadın her ay bile aynı gün yumurtlama gormuyor her kadının aynı zamanda da yumurtlma görmesi beklenemez bunun neresinde tezatlik var başlığı deseniz ayrı oraya yanlış yazmışım
Bu şekilde bişey olduğunu bilmiyordum ben 11.gunde gordum yumurtlma ama hiç öne çekmedi reglim yani adet bitiminden 4 gün sonra gördüğümde oldu bende uğraşıyorum 10 aydır bu ay prolaktin yüksek olduğunu öğrendim o yüzden olmuyormuş tam bu ay o şekilde olunca umitlendim kusura bakmayın sizdeEmin olun yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum hamile kalamadım ve ovülasyon testlerinden tutun bitkisel kürler,takviye gıdalar,kontroller vs hepsinin sonucunda tüm bilgiye sahibim. Özellikle doktorları çok iyi dinliyorum ve okuyorum.
Sizin tezatlığınıza gelirsek ki bunu kötü anlamda söylemedim;
Kendiniz söylüyorsunuz 28-29 günde regl oluyorum diye. 28 günde regl olan biri 14. Gün yumurtlama görür. Ama siz bu ay 18.gün yumurtlama görmüşsünüz. Bu demektir ki bu ay döngünüz 28 değil de 32 ye uzamış. Geçen ayki adet döngünüz geçen ayda kaldı demek istiyorum,bu ay yeni bir döngü. Yumurtlamadan 10 gün geçtiyse 4 gün kalmış reglinize. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Adetinizin geçmediğini vurguladım. En az 2 gün kala test yapın.
İyiliğinize birşey söyledim.
Döngüler kanamanın başladığı ilk günden itibaren sayılır, adet bitince saymaya başlanmaz. O yüzden dedim 18.günde görmüşsünüz diyeBu şekilde bişey olduğunu bilmiyordum ben 11.gunde gordum yumurtlma ama hiç öne çekmedi reglim yani adet bitiminden 4 gün sonra gördüğümde oldu bende uğraşıyorum 10 aydır bu ay prolaktin yüksek olduğunu öğrendim o yüzden olmuyormuş tam bu ay o şekilde olunca umitlendim kusura bakmayın sizde
Teşekkür ederim Allah'ım inşallah hayırlısı versin isteyen herkese.. siz bitkisel çözümler denedim demissiniz neler kullandınız bitkisel olarakDöngüler kanamanın başladığı ilk günden itibaren sayılır, adet bitince saymaya başlanmaz. O yüzden dedim 18.günde görmüşsünüz diye
23 ekimden başladım 10 kasıma kadar 17-18 gün yapar. Bu şekilde takip edinErkenden test yapmayın diye detay verdim. Birşey varsa da çıkmaz o yanlış sayarsanız. Yumurtlama üzerine en az 12 gün sayın diyorlar test için. Öncesinde çıkmaz derler. 14.günde de beklenen regl tarihinizdir zaten.
İnşaAllah gönlünüzden geçen hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip olsun
Soğan kürü,kuru incir vs.Teşekkür ederim Allah'ım inşallah hayırlısı versin isteyen herkese.. siz bitkisel çözümler denedim demissiniz neler kullandınız bitkisel olarak
Hayıt tohumu denediniz mi hiçSoğan kürü,kuru incir vs.
Ama işe yaramadı maalesef
Kuru incir adetimi düzene soktu sadece
Hayıt tohumu denediniz mi hiç
Kuru incir prolaktin yukseltiyor onu tavsiye etmiyor doktorumda demiştiSoğan kürü,kuru incir vs.
Ama işe yaramadı maalesef
Kuru incir adetimi düzene soktu sadece
Günde 1 tanesinin zararı yokKuru incir prolaktin yukseltiyor onu tavsiye etmiyor doktorumda demişti
Hayit tohumu deneyin bide tadı çok kötu ama benm prolaktin yüksekliği vardı onu içtim bide ilacta kullandım ama o prolaktin i dengeleyip östrojen hormonunu arttırıp yumurtaya kan akışı sağlayıp yumurtanın sperme tutunmasina faydası varmış bakalım ben bu ay kalırsam onunda faydasını görmüş olacam mfk doktor da öneriyor her sabah aç karnına bir fincana bı tatlı kaşığı kaynar suya 5 dk demleyip içiliyorGünde 1 tanesinin zararı yok
Mutlaka 1 tane atıyorum ağzıma.
Hayıt tohumunu çok duydum ama soğan küründen önce hormonlarım sıkıntılı değildi ama kürden sonra tahlil verdim ve bozulmuştu
O yüzden kürlere bakış açım değişti
Ay denesem mi acaba yaHayit tohumu deneyin bide tadı çok kötu ama benm prolaktin yüksekliği vardı onu içtim bide ilacta kullandım ama o prolaktin i dengeleyip östrojen hormonunu arttırıp yumurtaya kan akışı sağlayıp yumurtanın sperme tutunmasina faydası varmış bakalım ben bu ay kalırsam onunda faydasını görmüş olacam mfk doktor da öneriyor her sabah aç karnına bir fincana bı tatlı kaşığı kaynar suya 5 dk demleyip içiliyor
İstersen benim sonucumu bekle öyle dene ama yumurtlma görene kadar iciyon yumurtlama sonrası bırak adetken başla adet sancısına da faydası var bn bu prolaktin sürecinde denedim düzenli olarak inşallah faydasını görmüşümdür sende görürsün inşallahAy denesem mi acaba ya
Nasıl bişey toz gibi mi taneli mi
Bildiğim taneli tohum kaynar suya 5 dk demle süzup suyunu iciyon bı fincana bı tatlı kaşığı aç karnınaAy denesem mi acaba ya
Nasıl bişey toz gibi mi taneli mi
Siz deyince biraz okudum da adet söktürüyor sanırımBildiğim taneli tohum kaynar suya 5 dk demle süzup suyunu iciyon bı fincana bı tatlı kaşığı aç karnına
İntsgramda mfk doktor var oda paylaşmıs hatta gebelik isteyenlerde gebeliği kolaylaştırıyor diye benimde adetim her ay düzenlidir bende bu ay denedim dediğim gibi bekle bı istersen benim sonuç belli olsun sende istersen denersinSiz deyince biraz okudum da adet söktürüyor sanırım
Öyle mi ? Soğan kürü de söktürdü çünkü
Halbuki buna ihtiyacım yok adetlerim düzenli
Soğan suyu antibiyotiktir canım gebeliğe faydası yok rahmi vekistler miyomlari temizlemek küçültmek için kullanılıyor genelde ben kızken kistim vardı annem icirirdi şuan bı arkadaşım da hamile kalmamak için içiyor rahim sürekli temizlensin diyeSiz deyince biraz okudum da adet söktürüyor sanırım
Öyle mi ? Soğan kürü de söktürdü çünkü
Halbuki buna ihtiyacım yok adetlerim düzenli
Benim de kistlerim var. O yüzden içmiştim. Başka arkadaşlar adet olmak için içiyor ama benim buna ihtiyacım yok adetlerim düzenli. Soğan suyu içerek olan döngümü bozdum. Bakalım bekliyoruz neler olacak bu aySoğan suyu antibiyotiktir canım gebeliğe faydası yok rahmi vekistler miyomlari temizlemek küçültmek için kullanılıyor genelde ben kızken kistim vardı annem icirirdi şuan bı arkadaşım da hamile kalmamak için içiyor rahim sürekli temizlensin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?