- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
- Konu Sahibi kelebek misali
-
yok asiri degil adet olmadan once olur ya ara ara gelir gider o sekilde hatta ara ara gelio heh diorun sndi adet oluyorum 5 dk sonra da yok canim ne adeti diorum kafam karıştıCnm bnmde adette iki gün kala aynı adet sancısı çektim bel agrısı oldu ama adet olucam sanıyordum iki gün adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim korkma bişey olmaz Allah'ın izni ile dua et bol bol. Normal bnce ama aşiri kasık agrın varsa doktora görün çok aşiriysa
Korkma cnm o zamn normal bnde de oldu doktor hamilesin Dedi demi testte çift çizgi çıktımıyok asiri degil adet olmadan once olur ya ara ara gelir gider o sekilde hatta ara ara gelio heh diorun sndi adet oluyorum 5 dk sonra da yok canim ne adeti diorum kafam karıştı
testte silik cift cizgi cikti kandada 67.1 cikti hayirli olsun dedi ama yinede bat gecmedi ya icim rahat degilKorkma cnm o zamn normal bnde de oldu doktor hamilesin Dedi demi testte çift çizgi çıktımı
insallah yaİnşallah değildir Can'ım perşembe günü tekrar kan testi yaptır umarım hastalanmazsın
Keşke adetten önce bakmasaydın insanı çok etkiliyor sabır et ve en önemlisinde dua et Can'ıminsallah ya
bende adetımden once ogrendım hamıle oldugumu adet olcak gıbı karnım agrıyordu hep bugun sonucumu aldım artışı gordum rahatladımm bol bol dua et genelde normal boylee agrılarr ama cok kafana takmamaya calıs cunku olucak hıcbrı seyın onune gecmek mumkun degıll canım..arkadaslar bugun benim bat gunum beta hcg 67.1 cikiyor ama sanki adet olcakmisim gibi karnimda agri var korkuyorum kimyasal gebelik olacak die acaba bu durum normal mi degil mi cok istiyorum cocugum olmasini tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz
insallah canim benim67 çıktıysa hamilesin canım hayırlı olsun.regli olacakmış hissi çok normal korkma yerleşme sancıları onlar.
haklisin aslinda ama cok istedigim icin elimde olmadan takiyorrum.bide senin adeti kac gun gecti ve kac cikti degerinbende adetımden once ogrendım hamıle oldugumu adet olcak gıbı karnım agrıyordu hep bugun sonucumu aldım artışı gordum rahatladımm bol bol dua et genelde normal boylee agrılarr ama cok kafana takmamaya calıs cunku olucak hıcbrı seyın onune gecmek mumkun degıll canım..
bende pismanim erken baktigima ama oldu artik ilk olunca insan heycandan bakio iste :/ ben ediyorum.cok dua sizde benim icin edin lutfenKeşke adetten önce bakmasaydın insanı çok etkiliyor sabır et ve en önemlisinde dua et Can'ım
canım benim 4,5 aylık oldu hamilelik ve hala o sancılar var korkma boşuna. şimdiden stres yapmaya gerek yok sakin ol. bebişini sev dua et yeter :)arkadaslar bugun benim bat gunum beta hcg 67.1 cikiyor ama sanki adet olcakmisim gibi karnimda agri var korkuyorum kimyasal gebelik olacak die acaba bu durum normal mi degil mi cok istiyorum cocugum olmasini tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz
arkadaslar bugun benim bat gunum beta hcg 67.1 cikiyor ama sanki adet olcakmisim gibi karnimda agri var korkuyorum kimyasal gebelik olacak die acaba bu durum normal mi degil mi cok istiyorum cocugum olmasini tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz
adet gunumde baktırdıgımda 144.5 cıkmıstı adetım gun gectıkten sonra baktırdıgımda 2658 e yukseldıgını ogrendım ..haklisin aslinda ama cok istedigim icin elimde olmadan takiyorrum.bide senin adeti kac gun gecti ve kac cikti degerin
bence yarın gıdıp bı kan testı yaptır bende adetımden once ypmıstım ve sılık cızgıyı gormustum kan testı yaptırdım ve hamıle oldugumu ogrendım cnmAdetime 3 gun var dayanamayip bir test yaptim ve o silik ikinci cizgi simdi stres icinde aldim acaba hamilemiyim silik ve resimdede tam net cikmiyor ucuk bir renk insallah hamileyimdir
Kan testindende korkuyorum vallahi 2 kere boyle olup negatif cikinca hayal kirikligibence yarın gıdıp bı kan testı yaptır bende adetımden once ypmıstım ve sılık cızgıyı gormustum kan testı yaptırdım ve hamıle oldugumu ogrendım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?