Regl Olamayışım..

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
Selamlar...

Bir aydır Yasmin kullanıorum, kutum bitti haftalık aramı verdim ancak bugün 7. günüm hala kanamam yok, regl dönemi sancım gibi hafif bi sancım var ve kahverengi akıntım var artı çok nadir damla şeklinde kan gelior..

İlk defa kullandığım için böle bir dengesizlik normal mi yoksa acilen bir doktora mı görüneyim..

arkadaşımda senin gibi aynı konudan müzdarip. ibrahim saraçoğlu ile görüşmeni tavsiye ederim. bu konuda çok iyi çalışmaları var. internette bulabilirsin sitesini

fatosozel:

ilgin için çok teşekkürler ancak ben ilk defa böle bi sorun yaşıorum bugüne dek adet düzensizliğim hiç olmadı 27 günü aksadığını hiç bilmem ilk defa doğum kontrol hapı kullanıorum ilk kutum bitti ara verdim ancak hala regl olmadım çok hafif kanamayla birliklte kahverengi akıntım oluo doğal olarakta tedirginim:S

Merhaba,

Sorununuzla ilgili bir yorumda bulunmayacağım.

Nicki fatosozel olan arkadaş İbrahim Saraçoğlu ile görüşmenizi tavsiye etmiş fakat İbrahim Saraçoğlu tıp doktoru değildir. Sizin bir hekimle yani bir tıp doktoruyla görüşüp tavsiye almanız gerekiyor. Zaten Aytun Hanım size burada yardımcı olacaktır.

Uyarmak istedim.

Selamlar...

Bir aydır Yasmin kullanıorum, kutum bitti haftalık aramı verdim ancak bugün 7. günüm hala kanamam yok, regl dönemi sancım gibi hafif bi sancım var ve kahverengi akıntım var artı çok nadir damla şeklinde kan gelior..

İlk defa kullandığım için böle bir dengesizlik normal mi yoksa acilen bir doktora mı görüneyim..

selam ilk defa bu ilacı kullandığınızda bazen kanama gecikebilir ya da kahverengi lekelenme halinde olup bitebilir. yumurtlamayı baskıladığından rahim içindeki kalınlaşma aşırı derecede baskılanabiliyor. siz 7 gün ara veridyseniz 2. kutuya başlayınız. ancak akla gelebeilecek tek soru ilacı doğru kullandınız mı ve de ilk kutu olduğu için ek bir yöntemle korundunuz mu?çünkü gebelik olmadığını ispatlamamız gerekebilir eğer son söylediklerimde şüpheniz var ise. kanda gebelik testiyle durum netleşir. sevgiler.

ilacı hergün aynı saatte kullandım, ilk kutu boyuncada ek yöntemle korunduk dün gece regl oldum ancak 7. gün olmamda endişelendirdi beni.. hamilelik şüphem yok ancak ilk kutumda 7. günde regl oluşum doktora gitmemi gerektirir mi yoksa bir ay daha bekleyim mi??

ilacı hergün aynı saatte kullandım, ilk kutu boyuncada ek yöntemle korunduk dün gece regl oldum ancak 7. Gün olmamda endişelendirdi beni.. Hamilelik şüphem yok ancak ilk kutumda 7. Günde regl oluşum doktora gitmemi gerektirir mi yoksa bir ay daha bekleyim mi??

selam anlattıklarınızdan sonra endişeye hiç gerek olmadığı anlaşılıyor. Rahat olabilirsiniz. Doğum kontrol hapları adet miktarlarını belirgin şekilde azaltır zaten.

Back
X