Regl olamıyorum, Gebelik testim negatif

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Selamlar,

Reglim gecikti hamile miyim acaba diye düşündüm çünkü ihtimal var test yaptım negatif çıktı. Fotoğrafını ekliyorum. Bu dijital test ama sanırım 6 gün öncesinden falan belli olanlardan değil. Kızım 18 aylık hala emiyor. 2. Çocuk düşüncemiz aslında yok tam olarak. Regl sökülmesi için ilaç kullansam mı bu sonuca göre?

Eklentiler

• IMG_4193.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 72
Aleyküm selam emzirirken adette düzensizlikler olabilir. Bence size bir rahatsızlık vermiyor ise kullanmayın ilaç. Çünkü hem emziriyorsunuz, hem de düşük bir ihtimal bile olsa gebelik var ise geç döllenme falan olabilir. Regliniz kaç gün gecikti acaba?

3 gün gecikti. Aslında evet düzensizlikler oluyor. Mesela bi ayın 23 ünde oluyorum bir dahaki ay 28 öbür ay 16 falan. 28 günde bir diye hesap edince şu an 3 gün gecikti ama günü gününe de olmuyorum bakıldığında.

Normalde emzirmezken bile bizde de adet gecikmesi oluyor arada. Birkaç gün, 1 hafta veya 10 gün falan gecikmeler yaşanabiliyor. Emzirirken de düzensizlik olması çok normal. Sizi sıkıntı vermiyorsa bence ilaç kullanmayın. Siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…