- 30 Temmuz 2025
- 9
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi lousalome1111
-
Nasıl olabilir aklım almıyor pıhtılı regl oldum şakır şakır sadece normalde ilk başta koyu ve kıvamlı gelirdi. Bu defa çok açık renk ve aşırı sıvı başladı ama pıhtı geldiÇift çizgi çıkmış kan verin direkt.
Belki test hatalıdır ya da gebelikte problem vardır. Kan verin kesinleşsin.Nasıl olabilir aklım almıyor pıhtılı regl oldum şakır şakır sadece normalde ilk başta koyu ve kıvamlı gelirdi. Bu defa çok açık renk ve aşırı sıvı başladı ama pıhtı geldi
Days docktor da yalancı pozitif veriyor içinde şüphe varsa kan ver kimyasal da olabilir kardeşimin de böylesi kan negatif çıktıMerhaba ben tam beklenen adet tarihimde (26 Temmuz) regl oldum. Rengi farklıydı fakat pıhtı geldi, yoğundu da. Fakat normalde 7 sürer 5 gün sürdü bulantım da olunca bir test yapayım dedim. İlk 10 dk çok silik hayalet çizgi göründü sonra ise baya koyulaştı 1 saat içinde. Sabah tekrar yapacağım ama aşırı şok oldum day dr marka test. Bu sonuca güvenebilir miyim sizce
Merhabalar bende sizin gibi oldum bildiğiniz regl 3 gün sürdü ve hamileydimŞimdi birkaç test daha aldım yapıp yarın kan vereceğim çok şiddetli bulantım oldu yoksa asla şüphelenmezdim
Testleri yap bizede at bakalım markaları neŞimdi birkaç test daha aldım yapıp yarın kan vereceğim çok şiddetli bulantım oldu yoksa asla şüphelenmezdim
MerhabaMerhabalar bende sizin gibi oldum bildiğiniz regl 3 gün sürdü ve hamileydim
Olmuştu sanırım tam hatırlamıyorumMerhaba
Bulantım başlamasa hiç şüphelenmezdim renk kıvam farklıydı ama tatile gitmiştim hava değişimi vs diye düşündüm. 1 defa da çok yoğun pıhtı geldi. Yerleşmede pıhtı olmaz diye biliyordum. Sizde de pıhtı olmuş muydu?
Kimyasal olabilir mi acabaŞimdi birkaç test daha aldım yapıp yarın kan vereceğim çok şiddetli bulantım oldu yoksa asla şüphelenmezdim
Fotoda kalite düşer farkı markalarda da varsa olabilir kan ver sen bence en net sonuç alabiliriz benim ilk gebeliğim de direk cikmisti böyle idi ama ben ovulasyon ile öğrenmiştim sonra test yaptım böle çıkınca kan verdi. 26 di idi değerimDayanamadım yaptım 1.5 saatlik idrar ile
Marka first test
Rengi böyle yapınca belli oluyor fotoda gözle daha net görebiliyorum
Evet çok düşüyor kaliteFotoda kalite düşer farkı markalarda da varsa olabilir kan ver sen bence en net sonuç alabiliriz benim ilk gebeliğim de direk cikmisti böyle idi ama ben ovulasyon ile öğrenmiştim sonra test yaptım böle çıkınca kan verdi. 26 di idi değerim
Olabilir bir kan ver bence sen sabah saglik ocağında emin ol testle vs ugrasma kafan rahatlar en azından varmı yokmu testmi bozuk kimyasal mi oldu acaba vs netleşir yaniEvet çok düşüyor kalite
Şimdi yaptığım testte de gördüm ama
Sabah tam belli olacak
Kimyasal falan mı diye korkuyorum regl de olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?