Regl olmadım gebelik belirtileri

izmir3526

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
98
10
3
Kizlar bugün regl gunumdu ama olmadım normalde hep gündüz olurdum 10 gündür göğüs şişkinligi karın şişliği karın ve kasık ağrıları regl sancıları yaşıyorum bugün sabah yine vardı evdeki test negatif çıktı 12 gün önce beta 1.20 çıkmıştı sizce gebelik olabilir mi regl belirtileri yaşıyorum

Kizlar bugün regl gunumdu ama olmadım normalde hep gündüz olurdum 10 gündür göğüs şişkinligi karın şişliği karın ve kasık ağrıları regl sancıları yaşıyorum bugün sabah yine vardı evdeki test negatif çıktı 12 gün önce beta 1.20 çıkmıştı sizce gebelik olabilir mi regl belirtileri yaşıyorum
Gündüzü gecesimi varmış ya. 12 gün önce beta cikmamasi normal zaten yumurtlama doneminde olmuş oluyorsunuz yada yeni bitmiş oluyor. 1 hafta bekle belki idrara geçmemiştir. 1 hafta sonra olmazsan kan ver tekrar

Kizlar bugün regl gunumdu ama olmadım normalde hep gündüz olurdum 10 gündür göğüs şişkinligi karın şişliği karın ve kasık ağrıları regl sancıları yaşıyorum bugün sabah yine vardı evdeki test negatif çıktı 12 gün önce beta 1.20 çıkmıştı sizce gebelik olabilir mi regl belirtileri

Back
X