Merhaba kızlar. Bugün regl olmam gerekiyor ama bu ay şüphem olduğu için 2 gün önce test yaptım asirii silik çıktı bu sabah yine yaptım böyle çıktı testin fotoğrafı var yine silik. Sizce hamilemiyim şu an ne yapmalıyım??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net var. Bence iki gün sonra tekrar bı idrar testi yapın sonra gidip kan verin bı kaç gün sonraMerhaba kızlar. Bugün regl olmam gerekiyor ama bu ay şüphem olduğu için 2 gün önce test yaptım asirii silik çıktı bu sabah yine yaptım böyle çıktı testin fotoğrafı var yine silik. Sizce hamilemiyim şu an ne yapmalıyım??
İnşallah canımmNet var. Bence iki gün sonra tekrar bı idrar testi yapın sonra gidip kan verin bı kaç gün sonra
Çok teşekkür ederim beklicem inşallah vardır yarını bekliyorum :)Hcg hormonu salgılanmaya yeni başlamış gibi kanda yarın 50 yakın değerler görebilirsiniz. gözünüz aydın olsun diyelim hayırlı olsun kendinize dikkat edin.
Yarın sabah vercemHemen kan vermelisin bence
Amin rabbim isteyen herkese versinAllahım gönlünüze göre versin inşallah.
Sağlık ocağına verirsen bir gün sonra sonuçlar çıkıyor özele veya bı devlet hastanesinde ver benceİnşallah canımmYarın kan verme günü sağlık ocağında yarın vermeyi düşünüyorum çıkar mı ki? Kanda direk çıkar diye biliyorum
En net kan testi .. hemen kan testi verin ..inşallah vardır bende istiyorum 5. Günüm adet olmadım test verdim bende çıkmadı ama ins senin vardır canım hayırlı olsunMerhaba kızlar. Bugün regl olmam gerekiyor ama bu ay şüphem olduğu için 2 gün önce test yaptım asirii silik çıktı bu sabah yine yaptım böyle çıktı testin fotoğrafı var yine silik. Sizce hamilemiyim şu an ne yapmalıyım??
Benimde yokmuş zaten regl oldum bitti bile inşallah bu ay tutarEn net kan testi .. hemen kan testi verin ..inşallah vardır bende istiyorum 5. Günüm adet olmadım test verdim bende çıkmadı ama ins senin vardır canım hayırlı olsun