Regl olmam gereken günde sabah yaptığım test sizce hamile miyim???

esray35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
314
137
33
25
Merhaba kızlar. Bugün regl olmam gerekiyor ama bu ay şüphem olduğu için 2 gün önce test yaptım asirii silik çıktı bu sabah yine yaptım böyle çıktı testin fotoğrafı var yine silik. Sizce hamilemiyim şu an ne yapmalıyım??

Eklentiler

• IMG_20221031_075124_836.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 290
  • IMG_20221031_075101_007.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 291
  • IMG_20221031_075034_844.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 290
Net var. Bence iki gün sonra tekrar bı idrar testi yapın sonra gidip kan verin bı kaç gün sonra

Net var. Bence iki gün sonra tekrar bı idrar testi yapın sonra gidip kan verin bı kaç gün sonra
İnşallah canımm Yarın kan verme günü sağlık ocağında yarın vermeyi düşünüyorum çıkar mı ki? Kanda direk çıkar diye biliyorum

Hcg hormonu salgılanmaya yeni başlamış gibi kanda yarın 50 yakın değerler görebilirsiniz. gözünüz aydın olsun diyelim hayırlı olsun kendinize dikkat edin.

Hcg hormonu salgılanmaya yeni başlamış gibi kanda yarın 50 yakın değerler görebilirsiniz. gözünüz aydın olsun diyelim hayırlı olsun kendinize dikkat edin.
Çok teşekkür ederim beklicem inşallah vardır yarını bekliyorum :)

İnşallah canımm Yarın kan verme günü sağlık ocağında yarın vermeyi düşünüyorum çıkar mı ki? Kanda direk çıkar diye biliyorum
Sağlık ocağına verirsen bir gün sonra sonuçlar çıkıyor özele veya bı devlet hastanesinde ver bence

En net kan testi .. hemen kan testi verin ..inşallah vardır bende istiyorum 5. Günüm adet olmadım test verdim bende çıkmadı ama ins senin vardır canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…